+385 1 3017 011 [email protected]
26.10.2008. održan je 2. Breeders Day seminar u organizaciji tvrtke DDL ZAGREB i Royal Canin-a. Seminar je održan u kongresnoj dvorani hotela Aristos, obrađene teme bile su dermatologija, prehrana pasa u kritičnom stanju i bolesti oka u pasa. Željeli smo korisnim informacijama pomoći uzgajivačima u svakodnevnoj uzgajivačkoj praksi, zanimljivost je osigurana zahvaljujući raznolikosti tema i stručnosti gostujućih predavača. Kombinacijom predavača….s Veterinarskog fakulteta, jednog praktičara i gostiju iz istraživačkog centra Royal Canin-a smatramo da smo osigurali najbolji pristup problematikama koje su bile teme ovog seminara.

U opuštenoj atmosferi druženje se završilo na svečanoj večeri.
Želimo i u budućnosti osigurati ovakva okupljanja i sigurni smo da je kombinacija opuštenog druženja i korisnih predavanja koje krasi praktična vrijednost i ispravan pristup.

Hvala Vam na dolasku i očekujemo Vas slijedeće godine.

DDL Zagreb tim

Održane teme sa popisom predavača

Prehrana kritičnog pacijenta- Vesna Matijatko, doc.dr.sc., Klinika za unutarnje bolesti s Kolegijem za kinologiju Veterinarskog fakulteta u Zagrebu.

Bolesti oka u pasa- Goran Csik, DVM, Veterinarska ambulanta privatne prakse za male životinje “Ljubimac”

Čimbenici koji utječu na boju dlake u psa- Katrin Oblikas, DVM, Royal Canin Scientific Communication Manager.

Bolesti kože u pasa- Fabienne Dethioux, DVM, MRCVS, Royal Canin Research Center, Aimargues, France. Alergije i hrana Željko Brkić, DVM, Royal Canin Scientific Communication Manager, DDL ZAGREB d.o.o.

Željko Brkić

Željko Brkić, DMV
Head of Scientific Communication
Technical Vet Manager/Regulatory Affairs
DDL ZAGREB Animal Health and Care
Representing Royal Canin & Merial

Od 2004. godine dio je DDL tima te se najvećim djelom bavi stručnom podrškom na polju nutricionizma pasa i mačaka s posebnim interesom za kliničku dijetetiku. Od 2014 zadužen je i za stručnu podršku za tvrtku Merial SAS. Kao gost predavač predaje na Veterinarskom fakultetu u Zagrebu – Zavod za prehranu i dijetetiku životinja te na Veterinarskoj srednjoj školi u Zagrebu.

Pin It on Pinterest

Share This