+385 1 3017 011 [email protected]
Dragi prijatelji,

U nedjelju 08. studenog 2009. U Zagrebu održan je 3. Breeders Day seminar u organizaciji DDL ZAGREB / ROYAL CANIN. HOTEL ARISTOS i Velika kongresna dvorana izvrsno su poslužili još jednom uspješnom druženju. Smatramo da je ovogodišnji seminar u organizaciji tvrtke DDL ZAGREB i Royal Canin-a bila izuzetna prilika za svakog uzgajivača da upotpuni svoje znanje na polju reprodukcije i porodništva pasa te nutricionizma tijekom odvikavanja od sisanja i prvih mjeseci života.

Renomirani stručnjak tematike reprodukcije i porodništva Prof. Alain Fontbonne sa univerziteta Alfort-Pariz sa velikim iskustvom u radu sa uzgajivačima u svom predavanju imao je za cilj podijeliti najnovija saznanja i vrijedna iskustva praktične vrijednosti, vjerujemo da je to uspio i ovoga puta.

 

Održane teme sa popisom predavača

Otežani porod, neplodnost, zarazne bolesti, neonatalne bolesti Prof. Alain Fontbonne, DVM, PhD, ECAR Diplomat, Alfort National Veterinary College– Paris, predstojnik klinike za reprodukciju.

Važnost prehrane tijekom odvikavanja od sisanja i prvih mjeseci života Željko Brkić, DVM, DDL ZAGREB d.o.o.

Hvala Vam na dolasku i ugodnom druženju.
DDL ZAGREB TIM

Predavanja u pdf formatu:

DDL ZAGREB-ROYAL CANIN SEMINAR 2009. Prof. Alain Fontbonne – Otežano koćenje kuja

DDL ZAGREB-ROYAL CANIN SEMINAR 2009. Prof. Alain Fontbonne – Neplodnost u pasa

DDL ZAGREB-ROYAL CANIN SEMINAR 2009. Željko Brkić DVM – Važnost prehrane tijekom odvikavanja od sisanja i prvih mjeseci života

Željko Brkić

Željko Brkić, DMV
Head of Scientific Communication
Technical Vet Manager/Regulatory Affairs
DDL ZAGREB Animal Health and Care
Representing Royal Canin & Merial

Od 2004. godine dio je DDL tima te se najvećim djelom bavi stručnom podrškom na polju nutricionizma pasa i mačaka s posebnim interesom za kliničku dijetetiku. Od 2014 zadužen je i za stručnu podršku za tvrtku Merial SAS. Kao gost predavač predaje na Veterinarskom fakultetu u Zagrebu – Zavod za prehranu i dijetetiku životinja te na Veterinarskoj srednjoj školi u Zagrebu.

Pin It on Pinterest

Share This