+385 1 3017 011 [email protected]

Četvrti po redu Breeders day seminar u organizaciji DDL ZAGREB d.o.o./Royal Canin održan je u nedjelju 07. studenog ove godine Zagrebu u hotelu Aristos. Obrađene su vječno aktualne teme zdravlja probavnog sustava pasa.

Predavači

Predavači su bili Prof. Josep Pastor sa Veterinarskog fakulteta u Barceloni koji ima bogato iskustvo stečeno na polju problematike gastro-intestinalnog sustava i Philippe Pierson DVM, praktičar koji je više godina direktno surađivao sa uzgajivačima u Kanadi. Posljednje predavanje je kratki osvrt na najnoviji Starter program namijenjen štencima i kujama. DDL ZAGREB i Royal Canin nas tavljaju tradiciju korisnih i praktičnih seminara na kojima svoja iskustva dijele vrhunski gostujući predavači.

Teme seminara sa popisom predavača

 Gastro-intestinalni poremećaji, informacije bitne svakom uzgajivaču.– Prof. Josep Pastor, DVM, PhD, Dipl. ECVCP, Facultad de Veterinaria Universidad Autónoma de Barcelona.

Što nam sve može reći analiza stolice u pasa.– Philippe Pierson, DVM, Royal Canin Scientific Support.

Novi program Royal Canina Starter, nikada lakši početak za štence.– Željko Brkić, DVM, DDL ZAGREB d.o.o

 

Vaše reakcije i komentari:

Želim zahvaliti u naše ime na mogućnosti na sudjelovanju na seminaru u Aristosu. Bilo je jako zanimljivo, poučno i odlično organizirano. Pohvale! Jako mi je drago da smo uspjeli doći.

Sandra Šipek

Predavanja u pdf formatu:

Gastro-intestinalni poremećaji, informacije bitne svakom uzgajivaču – Prof. J. Pastor

Što nam sve može reći analiza stolice u pasa – P. Pierson, DVM

Novi program Royal Canina Starter, nikada lakši početak za štence – Ž. Brkić, DVM

Željko Brkić

Željko Brkić, DMV
Head of Scientific Communication
Technical Vet Manager/Regulatory Affairs
DDL ZAGREB Animal Health and Care
Representing Royal Canin & Merial

Od 2004. godine dio je DDL tima te se najvećim djelom bavi stručnom podrškom na polju nutricionizma pasa i mačaka s posebnim interesom za kliničku dijetetiku. Od 2014 zadužen je i za stručnu podršku za tvrtku Merial SAS. Kao gost predavač predaje na Veterinarskom fakultetu u Zagrebu – Zavod za prehranu i dijetetiku životinja te na Veterinarskoj srednjoj školi u Zagrebu.

Pin It on Pinterest

Share This