+385 1 3017 011 [email protected]
U nedjelju 16. listopada 2011. u Zagrebu održan je 5. Breeders Day seminar u organizaciji DDL ZAGREB / ROYAL CANIN sa tematikom dermatologije i kardiologije u pasa. Hotel Aristos, u čijem sklopu je i Velika kongresna dvorana, poslužio je kao mjesto održavanja seminara kao i prošlih godina.

 

Predavanja

Marin Torti, dr.med.vet. sa Klinike za unutarnje bolesti Veterinarskog fakulteta u Zagrebu održao je predavanje na temu kardiologije u pasa. Želja nam je bila približiti dotičnu tematiku našim uzgajivačima, nadamo se da će se s vremenom razviti suradnja sa svrhom sustavnog „screeninga“ nasljednih bolesti srca koje predstavljaju nemali problem u radu mnogih uzgajivača.

Drugi dio seminara bio je posvećen bolestima kože, radi se o opsežnoj problematici s kojom se svaki uzgajivač i ljubitelj pasa susreće gotovo na svakodnevnoj bazi.
Predavanje je održala Željka Starčević, DMV iz Specijalističkih veterinarskih ambulanti Marković iz Zagreba. Željki Starčević je dermatologija područje posebnog interesa, usavršavala se na tom polju i kroz praksu skupila je zavidna iskustva od kojih je neka podijelila tijekom zanimljivog predavanja. Završno predavanje bilo je osvrt na ulogu prehrane u održavanju zdravlja kože i dlake.

Zahvaljujemo se svima koji su svojim dolaskom uveličali ovaj događaj.

ODRŽANE TEME SA POPISOM PREDAVAČA

Najčešće bolesti srca u pasa. Marin Torti DMV, Klinika za unutarnje bolesti, Veterinarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu

Bolesti kože u pasa. Željka Starčević, DMV, Specijalističke veterinarske ambulante Marković, Zagreb

Kako hrana može utjecati na zdravlje kože i kvalitetu dlake. Željko Brkić, DMV, DDL ZAGREB d.o.o.

Predavanja u pdf formatu:

NAJČEŠĆE BOLESTI SRCA U PASA, Marin Torti, DMV, VETERINARSKI FAKULTET ZAGREB

BOLESTI KOŽE U PASA, Željka Starčević, DMV, VETERINARSKE AMBULANTE MARKOVIĆ

Kako hrana može utjecati na zdravlje kože i kvalitetu dlake, Željko Brkić, DMV

Željko Brkić

Željko Brkić, DMV
Head of Scientific Communication
Technical Vet Manager/Regulatory Affairs
DDL ZAGREB Animal Health and Care
Representing Royal Canin & Merial

Od 2004. godine dio je DDL tima te se najvećim djelom bavi stručnom podrškom na polju nutricionizma pasa i mačaka s posebnim interesom za kliničku dijetetiku. Od 2014 zadužen je i za stručnu podršku za tvrtku Merial SAS. Kao gost predavač predaje na Veterinarskom fakultetu u Zagrebu – Zavod za prehranu i dijetetiku životinja te na Veterinarskoj srednjoj školi u Zagrebu.

Pin It on Pinterest

Share This