+385 1 3017 011 [email protected]

Dugo očekivan proizvod Juwel Aquarium-a HELIA LUX LED rasvjeta koja je nakon dugog testiranja na području sigurnosti konačno našla put i do hrvatskih ljubitelja akvatija.

Praktičnost  HELIA Lux LED rasvjete je u njezinoj montaži i kompatibilnosti prilikom zamjene rasvjete (T5 ili T8) koja je do sada bila korištena u Juwel Aquarium akvarijima. Ovisno o dimenzijama akvarija kojeg imate u svojem domu HELIA Lux LED je istih dimenzija.

juwel-aquarium-helia-lux-led-rasvjeta

Prednost Helia Lux LED rasvjete je u uštedama električne energije do 50%, a dodatna vrijednost je u produljenju vijeka trajanja i kvalitete svijetla u odnosu na stare modele rasvjete (T5 i T8). također je bitno istaknuti da HELIA Lux LED ima puni spektar zračenja sa 7200k i raspon LUMENA od 2900 do 6750 ovisno o veličini rasvjetne jedinice i njezinoj snazi.

Zbog svih gore navedenih uvjeta upotrebom ove rasvjete smanjuje se rast algi i do 50%!

Kako bi se najbliže približili prirodnim uvjetima JUWEL AUQUARIUM je uvrstio u ponudu digitalni upravljač HELIA Lux day & night controler sa kojim se može 100% imitirati dnevni i nočni ciklus svijetla koji uključuje i mjesečinu (ton plavkaste boje), vrlo bitan čindbenik za mrijest pojedinih vrsta riba kao i za ribe koje su aktivne noću (ribe dna, razni čistači, riba duh i dr.) – jedinstveno iskustvo prilikom promatranja!

juwel-aquarium-helia-lux-led-nigth-day-controler

HELIA Lux controler omogućava Vam neovisno reguliranje plavog i bijelog spektra po odabiru i želji korisnika – bez kontrolera sve postavke su po tvorničkim parametrima!

Želja Juwel Aquariuma je dodatno približavanje trendovima u akvaristici, ali i osiguravanje ušteda ljubiteljima akvaristike, što su dodatno potvrdili s dvije godine tvorničke garancije na proizvod.

Pin It on Pinterest

Share This