+385 1 3017 011 [email protected]
U suradnji s kolegama veterinarima u ponudu smo uvrstili proizvode tvrtke Lafeber koju su osnovali otac i sin veterinari sa zajedničkom ljubavi prema životinjama i s posebnom strašću prema pticama.Dr. T.J. Lafeber razvio je prvu komercijalnu hranu za ptice u obliku peleta u stražnjoj sobi svoje veterinarske klinike u ranim 1970-ima. Danas su njihovi recepti razvijeni od strane njegovog sina, dr. Ted Lafebera, III, u suradnji s vrhunskim veterinarima i nutricionistima.Proizvodni pogon Lafeber tvrtke je uvijek bio smješten na obiteljskom poljoprivrednom zemljištu Lafeber, a svi proizvodi su miješani, formirani i pakirani pod jednim krovom.Ostajući vjerni motu – “Briga i rad za zdravlje životinja”  stvorili su:

Veterinary Resources – kanal kojim veterinarima za egzotične životinje nude uvijek rastuću biblioteku veterinarskih pisanih članaka, obrazovne materijale za klijente i videe.

Wildlife Conservation je on-line zajednica posvećena hranjenju i zaštiti životinja i njihovog svijeta.

Pet Birds je posvećen vlasnicima ptica i nudi široku paletu informacija o ljubimcima.

Lafeber je razvio linije hrane NUTRI-BERRIES i AVI-CAKES te posebnu hranu namijenjenu rehabilitaciji i liječenju oslabljenih životinja EMERAID.
lafeber
Više o Lafeber-u na   LAFEBER

Pin It on Pinterest

Share This