+385 1 3017 011 [email protected]

Jesensko „Udomljavanje je fora“ ovaj put imamo u organizaciji Grada Zagreba i Ustanove Zoološki vrt u suradnji s udrugom Prijatelji životinja te uz podršku naših brendova ROYAL CANIN i FRONTLINE (Merial). „Udomljavanje je fora“ održat će se u subotu, 26. rujna 2015. godine, od 9 do 15 sati na istočnom dijelu (kraj Manduševca) Trga bana Josipa Jelačića u Zagrebu.

Cilj akcije “Udomljavanje je fora”

Cilj akcije ‘Udomljavanje je fora’ je poticanje građana na odgovornost prema kućnim ljubimcima, a dolazi nam zima i svim kućnim ljubimcima želimo siguran dom i boravak u prirodi samo uz vlasnike u šetnji!

Pogodi tko sam?

Svaki dan susrećemo na ulicama grada napuštene pse i mnogi od njih još uvijek nemaju ugrađen mikročip unatoč obveznom mikročipiranju od 2010. godine. Ponekad u sklonište ili u udruge za zaštitu životinja dolaze i njihovi vlasnici i na pitanje zašto nisu mikročipirali psa dobijemo različite odgovore. Ili nisu stigli ili je kućni ljubimac tek došao u njihov dom i odmah se izgubio ili ne žele staviti mikročip, jer se boje da će psa to boljeti.

Izgubljen pas koji luta ulicama grada, a da niti vlasnici ne znaju gdje im je kućni ljubimac niti nalaznici znaju kome vratiti psa, najbolji je dokaz koliko je važno otići kod veterinara odmah kad novi ljubimac dođe u obitelj. A mikročipirane mogu biti i mačke jednako kao i psi i istraživanja rađena u SAD govore da se 2,5 puta više izgubljenih pasa i mačaka vrati u svoje domove, ako su označeni.

Pozivamo vas zato da nas posjetite na našem velikom štandu kod Manduševca i pridružite se u šetnji s pročelnikom Gradskog ureda za poljoprivredu i šumarstvo Emilom Tukom u 11h i komunalnim redarom koji će provjeriti jesu li psi koji šetaju gradom označeni mikročipom.

ROYAL CANIN nakon akcije za pse udomljene u sljedeća dva vikenda, udomitelje podržava hranom Royal Canin prema veličini udomljenog psa i zaštitu protiv buha i krpelja Frontline za mjesec dana (ampulu Frontline Combo)!

Pin It on Pinterest

Share This