+385 1 3017 011 [email protected]

VETERINARSKA MEDICINA

Samo su najbolji proizvodi znanstveno dokazane učinkovitosti i stalna edukacija na području veterinarske medicine garancija izvrsnosti.

Znanje, istraživanje, razvoj i praktično iskustvo.

Sve navedeno odlike su proizvođača u našoj ponudi koja zadovoljava sve segmente veterinarske medicine i ispunjava sva očekivanja vlasnika na području poboljšanje kvalitete života kućnih ljubimaca.

Garancija kvalitete svih proizvoda leži u činjenici da se radi o renomiranim proizvođačima koji svojim dokazanim djelovanjem na području zdravlja i dobrobiti životinja na prvo mjesto stavljaju konstantno ulaganje u razvoj.

Veterinarsko-medicinski-proizvodi

Merial logo

Veterinarsko-medicinski-proizvodi

Vetoquinol logo

Dijagnostički testovi

Bionote logo

Dermokozmetika

Dermoscent logo

Dodaci prehrani

New Born logo

Oprema

Genia logo

Oprema

Copoly logo

Oprema

Tick Twister logo

Suradnja

Uska suradnja sa svim navedenim proizvođačima omogućuje stalni dotok novih saznanja s područja veterinarske medicine koja prenosimo na naš tim i poslovne partnere.

Raspolaganje najnovijim studijama, rezultatima istraživanja i stalno ulaganje u znanje čini nas spremnima na sve izazove koje moderna veterinarska medicina danas postavlja pred veterinarsku struku.

Ozbiljan i iskren pristup veterinarima i vlasnicima kućnih ljubimaca obaveza je koju shvaćamo ozbiljno.

Da bi naši materijali bili lakše dostupni, u nastavku donosimo verzije naših tiskanih izdanja koja su na ovaj način dostupna svima u svako vrijeme.

Vezano:

Iskustva kolega vezano uz korištenje NexGard-a

S vama želimo podijeliti iskustva kolega iz VETERINARSKE AMBULANTE ZA MALE ŽIVOTINJE BENČIĆ vezano uz korištenje NexGard-a u liječenju DEMODIKOZE. Zahvaljujemo se timu veterinarske ambulante (mr.sc. Žarko Benčić dr.vet.med., univ.mag.chirurg. Igor Benčić dr.vet. med....

Veterinarski seminar male prakse 2016

9. VETERINARSKI SEMINAR MALE PRAKSE u organizaciji tvrtke DDL ZAGREB d.o.o. pod pokroviteljstvom Meriala i Royal Canina održan je 3. rujna 2016 u Zagrebu. Teme seminara bile su virusni gastroenteritisi pasa, novosti u vakcinaciji pasa, bolesti jetre i dijagnostika te...

Veterinarski seminar male prakse 2015.

U velikoj kongresnoj dvorani hotela Aristos 7. studenog 2015 u Zagrebu održao se 8. VETERINARSKI SEMINAR MALE PRAKSE 2015.u organizaciji tvrtke DDL ZAGREB d.o.o. pod pokroviteljstvom Royal Canina i Meriala. Ovaj seminar godišnjeg je karaktera i otvorenog je tipa, cilj...

Pin It on Pinterest

Share This