+385 1 3017 011 [email protected]

REVIJA UDOMLJENIH PASA, PSEĆI PARK UTRINE (Zagreb), 1.7.2017., 18-21h

Akciju organizira Sklonište Dumovec pod pokroviteljstvom tvrtke DDL Zagreb d.o.o. (FRONTLINE, ANIMONDA, PADOVAN, a gosti su nam udruga Noina arka, udruga Prijatelji životinja, škola za obuku pasa Vindor, specijalistička veterinarska praksa za male životinje Vet Vision, salon za šišanje i uljepšavanje pasa Kralj lavova i pasja pekarna Hov-hov.

Akciju održavamo kako bismo udomiteljima omogućili da se ponosno prošetaju sa svojim udomljenim ljubimcima i da podjele svoju udomiteljsku priču.

Posjetitelji će moći sudjelovati u reviji i izvlačenju tombole, dobiti besplatne veterinarske savjete, upoznati se s kliker treningom i dobiti savjete o ponašanju pasa, saznati zašto i kada je potrebno kupati i šišati pse, probati i kupiti pseće poslastice, upoznati se s radom skloništa i udruga za zaštitu životinja te prema želji ostaviti donaciju.

Biti će i prigodnih osvježenja, a voditeljica i DJ će se pobrinuti da sve prođe u veselom i zabavnom tonu.

Tijek događanja:

  • Do 18 h uređujemo prostor za reviju i pultove po šatorima.
  • Posjetitelji sukladno interesu gravitiraju prema sadržajima koji ih interesiraju, a voditeljica posjećuje štandove i poziva ljude da ih obiđu.
  • Do 19 h na info pultu se udomitelji mogu prijavljivati za sudjelovanje, gdje će dobiti listić s brojem za reviju i tombolu. Dok čekaju početak revije posjetitelji mogu otići na brzinsko uljepšavanje psa kod Kralja lavova, a onda u 19 h započinje revija.
  • Voditeljica će prozivati udomitelje po rednim brojevima, a oni se trebaju prošetati sa psom do nje (putem slobodno pokazati neki trik ako znaju). Voditeljica treba potaknuti ljude da se predstave i kažu nešto o svom psu, a zatim im organizatori uručuju zahvalnicu i poklon vrećicu.
  • Tijek revije će se prekidati s kratkim izjavama/predstavljanjima svih sudionika – sklonište, udruge, veterinari, pekarna, salon, škola.
  • Kada se svi izredaju održava se izvlačenje tombole – 3 nagrade iznenađenja i program završava oko 21h. S obzirom da je teško predvidjeti broj sudionika moguće su promjene što se tiče vremena završetka.

Veselimo se vašem dolasku.

Zagreb, Utrinski park za pse:

 

Pin It on Pinterest

Share This