+385 1 3017 011 [email protected]

BEEZTEEZ

Oprema za kućne ljubimce

BEEZTEEZ omogućuje velikim i malim trgovcima opremom za kućne  ljubimce pristup adekvatnim rasponom opreme proizvedene od strane raznih proizvođača. Izbor opreme se stalno širi ovisno o razvoju i širenju proizvodnih kapaciteta. Cilj BEEZTEEZ je pružanje maksimalne podrške u prodaji naših proizvoda.

U posljednjih više od 40 godina obiteljski posao prerastao je u vodeću tvrtku na području opreme za kućne ljubimce. Tvrtku je osnovao Frank van Riel 1969 godine koju danas vodi druga generacija, Job i Guusje van Riel, zajedno s 95 entuzijastičnih djelatnika.

Certifikat GMP+ (HACCP)

Upravljanje kvalitetom je iznimno bitno za BEEZTEEZ. Kvaliteta proizvoda i procesa proizvodnje ne smije biti slučajna nego logičan ishod standarda. Od 1. Veljače 2011 BEEZTEEZ službeno dobiva certifikat GMP+ (HACCP). Sa GMP+ certifikatom kvaliteta i sigurnost prehrambenih namirnica je zagarantirana i omogućeno je praćenje i kontrola proizvoda.

Razvoj proizvoda

 

Inovacija i dizajn

BEEZTEEZ razvija veliki dio proizvoda u vlastitom pogonu. Na taj način u mogućnosti smo pratiti trendove i udovoljiti zahtjevima kupaca što je glavni cilj. Također velika sredstva se ulažu u istraživanje tržišta.

Na taj način možemo ponuditi jedinstvene proizvode prilagođene potrebama kupaca.

Pregledajte BEEZTEEZ kataloge i potražite proizvode u specijaliziranim trgovinama za kućne ljubimce ili kod veterinara.

Katalog s opremom za PSE:  BEEZTEEZ PAS

Katalog s opremom za MAČKE:  BEEZTEEZ MAČKA

Pin It on Pinterest

Share This