+385 1 3017 011 [email protected]

DERMOSCENT

Dermo-kozmetički proizvodi za kućne ljubimce

Dermoscent

Udruživanjem znanja iz područja humane dermo-kozmetike i veterinarske medicine, 22. svibnja 2003. godine osnovan je LDCA (Laboratoire de Dermo Cosmétique Animale). Istraživački tim sastavljen od iskusnih veterinara i farmaceuta razvio je Dermoscent liniju proizvoda u svrhu poboljšanja zdravlja kože i dlake pasa i mačaka.

Temeljna načela Dermoscent proizvoda su: znanstveno dokazana učinkovitost, vrhunski prirodni sastojci i jednostavnost primjene koja vlasniku ljubimca omogućuje sigurno i redovito korištenje proizvoda, što jamči trajne rezultate. Svi Dermoscent proizvodi temelje se na najnovijim spoznajama na području zelenih tehnologija i pružaju formule vrhunske kvalitete zahvaljujući principima fitoterapije i aromaterapije. Osnova svake Dermoscent formule su 100% prirodni sastojci pažljivo odabrani zbog njihovih svojstava i čistoće.

Svi proizvodi testirani su i objektivizirani u skladu sa standardima koji se primjenjuju u ljudskoj kozmetici i pod nadzorom veterinarskih dermatologa. Provedena klinička ispitivanja jamče osiguranu toleranciju kože, sigurnost i učinkovitost proizvoda bez nuspojava.

Trostruka odgovornost: socijalna, ekološka i društvena

Razumno postupanje za očuvanje planeta

LDCA nastoji ograničiti svoj utjecaj na okoliš i uporabu prirodnih resursa. Primjer smanjenja utjecaja na okoliš je lokalno partnerstvo, što uvelike smanjuje udaljenost transporta. Korištenjem ekoloških pakiranja, što podrazumijeva biorazgradive i materijale pogodne za recikliranje, znatno se smanjuje nepotrebno korištenje prirodnih resursa.

Dostupnost svima

Mala gesta čini razliku.
LDCA se odlučio angažirati u prilog slijepih i slabovidnih osoba te etiketama s oznakama na Brailleovom pismu omogućio lakše korištenje Dermoscent proizvoda.

Način upravljanja kvalitetom temeljen na stalnom poboljšanju

Od osnutka upravljački tim tvtke vodi brigu o zadovoljstvu kupaca i izgradnji povjerenja koje je nužno za kvalitetan razvoj svih djelatnosti tvtke. Kako bi se ojačalo i jamčilo povjerenje uveden je sustav upravljanja kvalitetom ISO 9001 koji obvezuje tvtku na stalna poboljšanja.

Dermoscent proizvode osmislili su veterinari za veterinare na zadovoljstvo vlasnika kućnih ljubimaca.

Suradnja

Dermoscent svojim pristupom razvoja proizvoda odskače od sličnih proizvođača dermo-kozmetičkih proizvoda za kućne ljubimce.

Njihove inovativne proizvode predstavljamo 2012. godine jer tržište nema adekvatan odgovor na   sve veću potražnju za proizvodima za njegu i poboljšanje zdravlja kože i dlake pasa i mačaka.  U veterinarskim ustanovama diljem Hrvatske moguće je pronaći 13 Dermoscent proizvoda koji vidljivim rezultatima nakon primjene rješavaju dugogodišnje probleme kože i dlake vaših kućnih ljubimaca.

Prirodni sastojci i iskustvo iza svakog proizvoda savršen su recept za zdravlje.

Izdvojeni proizvod

Dermoscent BIO BALM®  SOS

Ovaj biljni preparat sadrži sastojke organičkog podrijetla, namijenjen je psima, vraća vlagu, hidratizira kožu, preporuča se koristiti na žuljevima, poput tvrde suhe kože na laktu psa. Može se koristiti i na šapama i nosu. Smiruje osjetljivu i oštećenu kožu između prstiju, ublažava osjetljivost upaljene kože, štiti i stimulira regeneraciju kože.

Više informacija o Dermoscent proizvodima saznajte na Dermoscent  stranici.

Pin It on Pinterest

Share This