+385 1 3017 011 [email protected]

GÉNIA

Elizabetinski zaštitni ovratnici za kućne ljubimce

Povijest i činjenice

Génia je tvrtka osnovana 1984. godine u gradu Saint-Nazaire na zapadu Francuske. Današnje sjedište i proizvodni pogoni tvrtke nalaze se u 12 Rue Jean François Champollion, 44680 Saint-Hilaire-de-Chaléons, Francuska.

Génia je tvrtka vođena inovativnim duhom koja se više od 25 godina bavi projektiranjem i proizvodnjom veterinarske opreme i jedan su od lidera na tržištu specijaliziranih rješenja u veterinarskim pomagalima.

Vrhunski odjel za istraživanje i razvoj u suradnji s veterinarima stvorio je inovativne koncepte koji su postali zlatni standard na tržištu za proizvode za šivanje, injektore, automatske šprice itd. Sustav za upravljanje kvalitetom temelji se na zajedničkoj predanosti zaposlenika tvrtke Génia potrebama kupaca u smislu rokova, proizvoda i kvalitete poslovnih odnosa. Takav sustav upravljanja kvalitetom pomaže kod ostvarivanja prioriteta. Cijeli proizvodni proces, od odabira sirovina, proizvodnje i otpreme,  ima ISO 9001: 2008: i ISO 13485: 2003 certifikate, što garantira konstantnu kvalitetu i optimalnu dostupnost zaliha.

Nastanak i unapređenje Génia proizvoda rezultat je prikupljenih sugestija i povratnih informacija kupaca.

Kao vodeća tvrtka na tržištu veterinarskog pribora Génia konstantno ulaže u istraživanje, projektiranje, inženjering, proizvodni pogon i opremu, što je garancija strategije rasta.

Suradnja

Suradnja započinje 2010. godine kada na Hrvatsko tržište izlazimo sa elizabetinskim ovratnicima NECKY. Nakon svega nekoliko mjeseci ovratnici postaju nezaobilazan dio veterinarskih ustanova s kojima surađujemo. Zamijećena kvaliteta i jednostavnost korištenja jasan su znak da tržištu nedostaje sličnih proizvoda koji su na neki način drugačiji od ostalih.

Na scenu stupa FUNCOL koji svojim nazivom oslikava zabavni karakter i dodaje dozu šarenila u ponudu veterinarske opreme za kućne ljubimce.

Treći tip ovratnika, GREENCOL, proizveden je od 80% recikliranog materijala što je logična odluka  svakog proizvođača koji ulaže u razvoj i poboljšanje proizvoda , uzimajući pritom u obzir brigu za okoliš.

Izdvojeni proizvod

GREENCOL

Elizabetinski zaštitni ovratnici za kućne  ljubimce izrađeni od 80% recikliranog materijala.

Više informacija o Génia proizvodima saznajte na Génia  stranici.

Pin It on Pinterest

Share This