+385 1 3017 011 [email protected]

JUWEL

Kvaliteta i inovacije

Juwel

Činjenice

JUWEL Aquarium sinonim je za njemačku kvalitetu i inovacije na području akvaristike. Njihov koncept gotovog sustava koji podrazumijeva potpuni akvarijski sustav sa svim potrebnim uređajima za jednostavan početak unio je revoluciju u akvaristiku. Sustav se sastoji od akvarija, filtra i filtar materijala, grijača i rasvjetnog tijela integriranog u poklopcu akvarija. Niz dodatnih uređaja je kompatibilan sa sustavima, što dodatno olakšava postavljanje i korištenje. Upravo taj način razmišljanja dovodi ih na europski vrh proizvođača akvarističke opreme.

Kratak pregled kroz povijest

1966
Braća Köhlmoos razvijaju prvi akvarij s aluminijskim okvirom. Do tada su akvariji bili rađeni od emajliranih kovanih čeličnih okvira.

1968
Braća Köhlmoos predstavljaju globalnu inovaciju, prvi akvarij s pripadajućim poklopcem i integriranom rasvjetom.

1969
Braća Köhlmoos službeno osnivaju „JUWEL Aquarium GmbH & Co. KG.“ i upisuju tvrtku u trgovački registar.

1970
Nova revolucija u proizvodnji akvarija. Silikon zamjenjuje punila. JUWEL proizvodi prve akvarije ljepljene silikonom. Uvođenje sigurnosnog okvira za sigurno i robusno postavljanje akvarija.

1982
JUWEL razvija vlastiti vodootporan pokrov rasvjete, kao prvi proizvođač Hof akvarijske rasvjete zaslužuje GS oznaku, certifikat koji dodjeljuje TÜV Rheinland.

1984
Mini revolucija u proizvodnji i dizajnu. JUWEL proizvodi prve akvarije bez bočnih profila s plastičnim gornjim i donjim okvirom.

1990
Predstavljanje potpunog akvarija s integriranim grijačem, patentiranim JUWEL filtar sustavom i rasvjetom.

1995
Selidba na novu lokaciju u Rotenburg i nastanak JUWEL-ove podružnice u Engleskoj.

1998
Predstavljanje Vision akvarija. JUWEL prvi u Njemačkoj razvija akvarij sa zaobljenom prednjom staklenom plohom.

1999
Uvođenje električnih prigušnica u rasvjeti. Iz tog je razloga JUWEL pionir na području smanjenja potrošnje energije u EU-u.

2000
JUWEL započinje vlastitu robotiziranu proizvodnju akvarija i na taj način uspijeva povećati kvalitetu proizvodnje akvarija.

2006
Predstavljanje novog standarda u akvarijskoj rasvjeti. JUWEL zamjenjuje konvencionalnu T8 rasvjetu moćnom High-Lite T5 tehnologijom.

Danas
Konstantno ulaganje u razvoj novih visokotehnoloških proizvoda kako bi se zadovoljile sve potrebe kupaca.

Suradnja

Od 2012. godine naš je segment akvaristike bogatiji za renomiranog proizvođača akvarijskih sustava JUWEL. Gotovo cijeli asortiman proizvoda je dostupan od prvog dana jer svaki model akvarija je moguće postepeno nadograđivati dodatnim uređajima i dodacima koji savršeno pristaju za pojedini akvarij.

Veliki broj specijaliziranih trgovina odlučio je da postavi upravo JUWEL akvarij za izložbeni akvarij zbog jednostavnosti postavljanja i održavanja. Više od 50 specijaliziranih trgovina u Hrvatskoj u svoju je ponudu uvrstilo proizvode vrhunske JUWEL kvalitete.

Trigon

Linija akvarija sa zaobljenim akvarijskim staklom. Idealan za  postavljanje u kut prostorije. Moguće zapremnine su 190L i 350L.

Ovaj set sadrži svjetlosnu jedinicu sa poklopcem,grijač,filter Bioflow i EccoFlow pumpu

Pin It on Pinterest

Share This