+385 1 3017 011 [email protected]

Lafeber

Briga i rad za zdravlje životinja

O Lafeber tvrtci

Lafeber tvrtku osnovali su otac i sin veterinari sa zajedničkom ljubavi prema životinjama i s posebnom strašću prema pticama. Dr. T.J. Lafeber razvio je prvu komercijalnu hranu za ptice u obliku peleta u stražnjoj sobi svoje veterinarske klinike u ranim 1970-ima. Danas su njihovi recepti razvijeni od strane njegovog sina, dr. Ted Lafebera, III, u suradnji s vrhunskim veterinarima i nutricionistima.

Proizvodni pogon Lafeber tvrtke je uvijek bio smješten na obiteljskom poljoprivrednom zemljištu Lafeber, a svi proizvodi su miješani, formirani i pakirani pod jednim krovom. Ostajući vjerni motu – “Briga i rad za zdravlje životinja”  stvorili su:

Veterinary Resources – kanal kojim veterinarima za egzotične životinje nude uvijek rastuću biblioteku veterinarskih pisanih članaka, obrazovne materijale za klijente i videe.

Wildlife Conservation je on-line zajednica posvećena hranjenju i zaštiti životinja i njihovog svijeta.

Pet Birds je posvećen vlasnicima ptica i nudi široku paletu informacija o ljubimcima.

Lafeber je razvio linije hrane NUTRI-BERRIES i AVI-CAKES te posebnu hranu namijenjenu rehabilitaciji i liječenju oslabljenih životinja EMERAID

 

Lafeber Nutri-Berries je izbalansirana prehrana za papige u obliku bobica sa velikim udjelom prirodnih sjemenki i peleta. Razlika između Nutri-Berries i običnih peleta je u tome da su sjemenke i žitarice najprije oljuštene, a zatim obložene stabiliziranim vitaminima, keliranim mineralima i aminokiselinama (kod peleta su sjemenke mljevene i zatim spajane zajedno), čime je zadržana nutritivna vrijednost. Nutri-Berris sadrže 16,5% peleta povezanih zdravim sastojcima, te nude uravnotežen odnos Omega 3 i 6 esencijalnih masnih kiselina koje poboljšavaju imunološki sustav i pomažu u održavanju zdrave kože i perja; s druge strane, oblik bobica pomaže u održavanju zdravlja kljuna i jezika. Nutri-Berries sadrže prirodne konzervanse i ne sadrže umjetne boje.

Lafeber Avi-Cakes su mješavina 50 % premium sjemenki i 50 % nutricionistički uravnoteženih peleta, a sve zajedno drži ukusna melasa. Njihov kvadratni oblik je savršen za papigu za držanje, vučenje, okretanje i mrvljenje kljunom. Hranjivost Avi-Cakes odgovara onoj većini peletirane hrane i mogu se ponuditi kao glavni obrok. To je i idealna “prijelazna” hrana koja će papigu odviknuti od sjemenki i naviknuti ih na pelete.

Avi-Cakes nude uravnotežen odnos Omega 3 i 6 esencijalnih masnih kiselina koje poboljšavaju imunološki sustav i pomažu u održavanju zdrave kože i perja. Sve sjemenke i žitarice u Avi-Cakes su ručno provjerene te su čiste i svježe. Lafeber proizvodi male količine ove hrane kako bi se osigurala najbolja moguća kvaliteta. Svaka serija je laboratorijski testirana i ručno pakirana.

Lafeber’s Emeraid LLC

Fokus Emeraid posebne ishrane je njega kritično bolesnih, oslabljenih životinja te njihov oporavak. Najbolji sastojci u kombinaciji s najmodernijom znanošću omogućuju bolesnim životinjama najbolju šansu za život.

Riječ Emeraid znači Hitna pomoć (Emergency Aid).

LafeberEmeraid LLC je jak obiteljski posao u vlasništvu Dr. Ted Lafebera. Budući da je veterinar, njegova duboka zabrinutost za živote životinja motivira ga u stvaranju najbolje hrane za hitne slučajeve. On radi s timom vrhunskih veterinarskih stručnjaka, nutricionista i rehabilitatora.

Danas asortiman Emeraid ishrane uključuje posebnu ishranu za oslabljene:

svejede životinje (Emeraid Omnivore),

> biljojede životinje (Emeraid Herbivore),

> mesojede životinje (Emeraid Carnivore) i

> ribojede ptice (Emeraid Piscivore).

Katalozi Lafeber proizvoda

Lafeber EMERAID

 

Lafeber NUTRI-BERRIES

 

Lafeber AVI-CAKES

 

 

Više o Lafeber-u na   LAFEBER.COM 

Pin It on Pinterest

Share This