+385 1 3017 011 [email protected]

NEWBORN

Dodaci prehrani za pse i mačke

New Born

NEWBORN ANIMAL CARE je dio LE GOUESSANT zadruge koja je smještena u gradu Lamballe, u srcu kulturne regije Brittany u sjeverozapadnoj Francuskoj.

LE GOUESSANT je osnovan 1964. godine kao zadruga. Godine iskustva i stečenog praktičnog znanja koriste za razvoj poslovanja i 1970. godine grade pogon za proizvodnju hrane. Od 1990. potpuno se okreću održivom načinu poslovanja i eko-proizvodnji te postaju lideri na području nutricionizma kod životinja. Danas LE GOUESSANT sadrži 8 podružnica koje zajedno pokrivaju sve bitne proizvodne segmente za uzgoj i proizvodnju hrane.

Jedna od tih podružnica je NEWBORN ANIMAL CARE, specijalizirana za proizvode namijenjene profesionalcima i veterinarima koji obavljaju poslove brige o prasadi, teladi, janjadi, jednodnevnim pilićima, ždrebadi, mačićima i štencima .

Namjena proizvoda je smanjenje neonatalne smrtnosti te prevencija i liječenje probavnih smetnji kod novorođenih i mladih životinja. Proizvodi su većinom paste (ili gelovi) za oralnu aplikaciju specijalno dizajnirani za korištenje u ranoj životnoj fazi životinje.

Sektor za istraživanje i razvoj sastavljen je od specijaliziranog tima nutricionista, veterinara, inženjera i tehničara koji se za razvoj svakog proizvoda koriste istim principima:

–          zootehničke studije i istraživanja

–          formuliranje

–          galenski razvoj

–          odabir izvora sirovina i dodataka

–          laboratorijsko testiranje

–          proizvodnja

–          označavanje i pakiranje

–          informiranje o proizvodu

Svaki proizvod je razvijen u suradnji s veterinarima i profesionalcima i jamči maksimalnu sigurnost i učinkovitost.

Suradnja

2012. godine hrvatsko tržište napokon dobiva inovativne i iznimno učinkovite NewBorn Animal Care proizvode vrhunske kvalitete. Proizvodi su namijenjeni mladim, tek rođenim i odraslim životinjama. Nedostatak kolostruma nužnog za preživljavanje netom rođenih, podizanje imuniteta štenaca i mačića, jačanje organizma mladih i odraslih životinja, stabilnost probavnog sustava pasa i mačaka, rehidracija pasa i mačaka…. za sve navedeno postoji rješenje.

Izdvojeni proizvod

FLORYBOOST PET

FLORYBOOST PET je dodatak prehrani za pse i mačke, sadrži kombinaciju posebne vulkanske gline (Montmorillonite), prebiotika, probiotika i elektrolita koja učinkovito pomaže kod narušene stabilnosti probavnog sustava pasa i mačaka (proljev, nestabilna stolica, nakon terapije antibioticima, stres probavnog sustava nakon promjene hrane, trovanje hranom, parazitarne invazije).

Više informacija o New Born proizvodima  saznajte na New Born  stranici.

Pin It on Pinterest

Share This