+385 1 3017 011 [email protected]

DDL ZAGREB d.o.o.

Vodeći distributer hrane, lijekova i opreme za ljubimce u Hrvatskoj

Povijest

Tvrtku DDL Zagreb d.o.o. osnovali su Dean i Darko Laškaj 1994. godine u Zagrebu.

Bavimo se veleprodajom veterinarsko-medicinskih proizvoda, hrane, opreme te proizvoda za njegu i dodataka prehrani za kućne ljubimce.

Svojom dugogodišnjom tradicijom DDL Zagreb postao je vodeća tvrtka na polju visokovrijednih i kvalitetnih proizvoda za male životinje koja svoje poslovanje temelji na izvrsnosti u pružanju usluga i stručnom savjetovanju.

Kao uvoznici i distributeri zastupamo najeminentnije svjetske proizvođače kao što su: Royal Canin, JBL, Pet Silk, Pet Products, Copoly, O’Tom, NewBorn, Genia, Merial, Dermoscent, Juwel, Sicce.

U ponudi imamo više od 2500 artikala, što jamči vrhunsku ponudu koja zadovoljava sve potrebe kupaca.

Posjedujemo vlastiti operativno-distributivni centar u Zagrebu koji se sastoji od 2000 m2 zatvorenog prostora i 180m2 uredskih prostora. Nadalje, tvrtka posjeduje i vlastiti vozni park, što nam omogućava distribuciju robe našim klijentima u najkraćem roku širom Republike Hrvatske.

DDL Zagreb logo

Vizija i misija

DDL Zagreb je vodeća tvrtka u domeni veterinarsko-medicinskih proizvoda, hrane i opreme za kućne ljubimce. U osnovi je distribucijskog karaktera, lider u Republici Hrvatskoj na polju visokovrijednih i kvalitetnih proizvoda, koje su prepoznali i potrošači.

Zaposlenici tvrtke DDL Zagreb njena su najveća snaga, a njihova je lojalnost temeljna vrijednost kompanije.

Znanje je osnovna konkurentska prednost danas. Usmjereni smo na kontinuirano učenje te ulaganje u specifična znanja i vještine zaposlenika koje nam omogućuje ostvarenje ambicioznih poslovnih ciljeva i jamči uspješne rezultate u budućnosti.

Težimo kvaliteti i fleksibilnosti u svim domenama poslovanja. Izrasli smo na kvaliteti koju prepoznaju i naši partneri i potrošači te činimo sve da tu kvalitetu zadržimo i u budućnosti.

Ulaganje u ljude i nova znanja naše su osnovne investicije u budućnost. Uz inovativnost, lojalnost zaposlenih i želju za učenjem, ključne vrijednosti koje gradimo u našoj kompaniji su ambicioznost, poduzetnost, želja za pobjedom, timski rad, samopouzdanje, profesionalnost, uspješnost i poslovni moral.

Želimo biti najbolji i odgovorni za svoje rezultate. Svaki novi dan je korak na putu ostvarenja naših ciljeva.

Djelatnici

Poslovna struktura tvrtke podijeljena je u nekoliko timova:

 POS TIM  surađuje s klijentima u specijaliziranom kanalu prodaje hrane i opreme za male životinje. Vodi brigu o prodaji proizvoda iz portfelja tvrtke, pozicioniranju proizvoda, marketinškim aktivnostima, stručnim savjetovanjem te uređenjem prodajnog prostora.

 VET TIM  usko surađuje s veterinarskim klinikama, ambulantama i ljekarnama. Naši doktori veterinarske medicine svojim savjetima o prehrani ne samo kod zdravih, već i bolesnih životinja podižu kvalitetu usluge veterinara kod klijenata. Vet tim također nudi usluge savjetovanja na polju veterinarskog menadžmenta u nutricionizmu.

 BREEDER`S TIM  surađuje s uzgajivačima pasa i mačaka. Surađujemo s uzgajivačima koji su registrirani u nadležnim institucijama kako bismo zajedno poboljšali kvalitetu uzgoja pasa i mačaka. Članovi Breeder’s tima imaju pogodnost nabavljanja hrane iz asortimana „Professional“, mogućnost sudjelovanja na Breeder`s Day seminarima te u svakom trenutku mogu dobiti savjete o prehrani pasa i mačaka.

 AQUARISTIC TIM  je stručno osoblje koje surađuje s klijentima u specijaliziranom kanalu, ali i direktnom kontaktu s ljubiteljima akvaristike. Oni će vam pomoći na polju biologije, ihtiologije, biheviorizma i tehničkog savjetovanja u odluci pravilnog odabira pojedinog biotopa ili uređaja za akvarij. Svojim stručnim savjetima omogućuju ljubiteljima akvaristike zadovoljstvo i uživanje u akvariju.

 CALL CENTAR TIM  obavlja usluge direktne prodaje robe našim partnerima putem telefona. Stručno osposobljene agentice u call-centru savjetuju naše partnere o proizvodima iz asortimana tvrtke, novim proizvodima te akcijama i promocijama.

 LOGISTIKA  Zahvaljujući dobro organiziranoj logistici, narudžbe ispostavljene call-centru u rekordno kratkom vremenu dolaze do naših partnera širom Republike Hrvatske. Ulaz robe, njezina kontrola, skladištenje u adekvatnim uvjetima, sortiranje, deklariranje te pakiranje robe za otpremu obavljaju se sukladno svjetskim standardima. Unutar logistike organiziran je i vlastiti vozni park koji svakodnevno obavlja dostavu širom zemlje.

Kroz sve protekle godine tvrtka DDL Zagreb brižno je izgrađivala dobre odnose sa svojim partnerima. Danas se možemo pohvaliti da smo tvrtka koja ima široki asortiman renomiranih svjetskih proizvoda, ljubazno i stručno osoblje, kvalitetnu tehničku podršku te ekspeditivnu logistiku. DDL Zagreb je sinonim za kvalitetu, što potvrđuje i velik broj zadovoljnih partnera.

Pin It on Pinterest

Share This