+385 1 3017 011 [email protected]

EU projekt

Uvođenje ERP i WMS sustava

DDL Zagreb provodi projekt “Uvođenje ERP i WMS sustava u poslovanje firme DDL Zagreb d.o.o.”

U poslovanju DDL Zagreb d.o.o. javila se potreba za kvalitetnijim organiziranjem funkcionalnosti procesa koji se odnose na upravljanje skladištem, izvještavanje o analizi poslovanja, upravljanje zalihama, kadrovsku evidenciju, kompletne računovodstvene funkcije i prodaju. Za daljnji razvoj poslovanja, Uprava je odlučila investirati u implementaciju novog poslovnog sustava ERP kao i WMS sustav kao kombinaciju pojedinačnih i sveobuhvatnih rješenje koja će nadomjestiti trenutnu (ne)funkcionalnost.

O projektu

Poduzeće se prijavilo na natječaj Ministarstva poduzetništva i obrta pod nazivom ”Primjena informacijske i komunikacijske tehnologije za poboljšanje poslovnih procesa” namijenjenog mikro, malim i srednjim poduzetnicima kojima se u sklopu provedbe Operativnog programa ”Regionalna konkurentnost 2007-2013” dodjeljuju bespovratna sredstva iz Europskog fonda za regionalni razvoj i uspješno je prošao četiri faze procesa ocjenjivanja, te se uskoro očekuje i potpis ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava.

Ukupna vrijednost projekta je 1.004.298,14 kn, a očekivana bespovratna sredstva iznose 562.406,95 kn. Projekt je s realizacijom započeo krajem studenog 2014. godine i traje do kraja kolovoza 2015. godine.

Uvođenja ERP i WMS sustava s pripadajućim licencama i potrebnim nadgradnjama servera i nabavkom prateće opreme za rad na terenu i u skladištu. ERP sustav je nužan za bolju funkcionalnost u praćenju poslovnih procesa u okviru analize poslovanja, upravljanja zalihama, kadrovske evidencije i kompletnih računovodstvenih funkcija te prodaje, dok je svrha WMS sustava pružiti sveobuhvatno upravljanje lančanom isporukom u opskrbnom lancu osiguravajući veću kontrolu robe, brže slaganje robe, smanjenu mogućnost pogreške, sljedivost robe i kontrolu viškova i manjkova. U projektu sudjeluje 17 zaposlenika koji će biti educirani za rad na ERP i WMS sustavu.

EU zastava
Konkurentna Hrvatska
Strukturni fondovi

Europska unija – Ulaganje u budućnost

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Potpisan ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava

Gordan Maras, ministar poduzetništva i obrta, danas je posjetio naše poduzeće i potpisao ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava. Time je naš projekt “Uvođenje ERP i WMS sustava u poslovanje firme DDL Zagreb d.o.o.” kojeg provodimo od studenog prošle godine osigurao...

Pin It on Pinterest

Share This