+385 1 3017 011 [email protected]
U subotu, 20. listopada 2012., u Zagrebu je održan Veterinarski seminar male prakse u organizaciji tvrtke DDL ZAGREB i Royal Canina na temu dijabetesa u pasa i mačaka. Hotel Aristos, u čijem sklopu je i Velika kongresna dvorana, je, kao i prošlih godina, poslužio kao mjesto održavanja seminara.

 

Predavanja

Gostujući predavač Dr. Yvan Gamet diplomirao je na Ecole Nationale Vétérinaire de Lyon 1989. godine (Internship: Clinique Frégis – Paris 1989-1990; Residency: Iowa State University 1993 -1996). 1996. godine postaje diplomat na American College of Veterinary Internal Medicine. Sebe najprije opisuje kao praktičara. Referalnom praksom na polju dijabetesa u Francuskoj bavi se od 1998. godine. Svojim je izlaganjem obuhvatio izazove dijagnostike dijabetesa u pasa i mačaka, terapiju te pridružene bolesti u podlozi koje otežavaju održavanje stabilnosti pacijenta.

Ovom je događaju prisutstvovalo više od 300 kolega iz raznih krajeva Hrvatske te nekoliko kolega iz susjednih zemalja prisustvovalo je ovom događaju. Svima iz tvrtke DDL ZAGREB izuzetno je zadovoljstvo da ovim godišnjim seminarom doprinosimo sustavu kontinuirane edukacije veterinara u Hrvatskoj i nadamo se da u budućnosti možemo učiniti i nešto više. Zahvaljujemo Hrvatskoj veterinarskoj komori na tome što su prepoznali važnost ovog događaja.

 

ODRŽANE TEME S POPISOM PREDAVAČA

– Dijabetes u pasa i mačaka, izazovi dijagnostike, terapije i kontrole stabilnosti pacijenta. dr. Yvan Gamet, dr. .vet. med., MS, Dipl. ACVIM

– Važnost prehrane u održavanju stabilnosti dijabetičara u maloj praksi. Željko Brkić, dr. vet. med., Scientific Communication, DDL ZAGREB d.o.o.

Sva održana predavanja možete pronaći i preuzeti niže u vezanim dokumentima u pdf formatu. 

U ime DDL-a zahvaljujem svim kolegama koji su svojim dolaskom uveličali ovaj događaj.

Predavanja u pdf formatu:

Diabetes Mellitus in Dogs and Cats – Yvan Gamet, DVM, M.S., Dipl. ACVIM

Uloga prehrane u terapiji dermatoloških patologija, Željko Brkić, DMV

Željko Brkić

Željko Brkić, DMV
Head of Scientific Communication
Technical Vet Manager/Regulatory Affairs
DDL ZAGREB Animal Health and Care
Representing Royal Canin & Merial

Od 2004. godine dio je DDL tima te se najvećim djelom bavi stručnom podrškom na polju nutricionizma pasa i mačaka s posebnim interesom za kliničku dijetetiku. Od 2014 zadužen je i za stručnu podršku za tvrtku Merial SAS. Kao gost predavač predaje na Veterinarskom fakultetu u Zagrebu – Zavod za prehranu i dijetetiku životinja te na Veterinarskoj srednjoj školi u Zagrebu.

Pin It on Pinterest

Share This