Početna Proizvodi Mačke Prehrana Veterinarske dijete A INTEGRA PROT MAČKA ADULT SENSITIVE PURETINA I KRUMPIR 100g

animonda Integra Protect Mačka Adult Sensitive Puretina i Krumpir 100 g

Šifra: A86853
EAN: 4017721868532
  • Originalno pakiranje: 16 komada
Opis proizvoda

Potpuna mokra dijetetska hrana za odrasle mačke koja se preporučuje u slučaju nesnošljivosti na sastojke i hranjive tvari, glavni simptomi svrbeža i proljeva.

Hrana koja pomaže, štiti i ima odličan okus!

  • Ne sadrži žitarice
  • Sadrži pitku vodu. Voda za piće nije sirovina i stoga ne može biti navedena u deklaraciji
  • Prirodan je izvor natrija i klorida, esencijalnih elemenata u rasutom stanju

INTEGRA PROTECT® Sensitive dijetetska hrana posebno je razvijena za mačke s intolerancijom na sastojke i hranjive tvari (uzrok svrbeža i proljeva). Isključiva upotreba jednog izvora životinjskih i biljnih bjelančevina.

Alergiju na hranu može izazvati bilo koja bjelančevina životinjskog ili biljnog porijekla, i to se najčešće događa iznenada. Također može ju izazvati hrana koju je Vaša mačka jela tijekom cijelog životnog vijeka i koju je do tada dobro podnosila. Nemoguće ju je utvrditi pomoću krvnog ili alergijskog testa! Pouzdana dijagnoza odvija se samo kroz eliminacijsku dijetu! U principu, odabire se jedan izvor životinjskih i biljnih bjelančevina. Najbolji izbor su bjelančevine koje mačka još nije okusila.

Takvim eliminacijskim dijetama mačke se hrani konzistentno najmanje 2-3 mjeseca. Za to vrijeme, hranjenje bilo kakvim poslasticama za mačke, vitaminskim tabletama ili aromatiziranim lijekovima apsolutno je zabranjeno.

Kad se uspostavi eliminacijska dijeta, ona se može i mora davati mački do kraja životnog vijeka. Alergija se ne može izliječiti! Kada mačka pati od intolerancije na hranjive sastojke, u isto vrijeme najvjerojatnije će ju snaći i nastanak struvitnih i oksalatnih kamenaca. Prikladnu dijetu gotovo je pa nemoguće naći. INTEGRA PROTECT® Sensitive zato je najbolji izbor za vašu mačku jer sadrži specijalno uravnotežene razine minerala kao i optimalnu opskrbu magnezijem i fosforom što dovodi do mokraće s idealnim pH vrijednostima, između 6,5 - 6,8. Upravo te vrijednosti sprječavaju nastanak struvitnih i oksalatnih kamenaca. Zbog svoje sposobnosti da liječi dva različita stanja u isto vrijeme, INTEGRA PROTECT® nosi naziv multifunkcionalne dijete.

Preporučeno vrijeme korištenja: preporučuje se mišljenje veterinara prije početka i/ili produženja korištenja; inicijalno koristiti do 6 mjeseci.
Hraniti prema priloženoj tablici, svježa voda treba biti stalno dostupna.

Čuvati na suhom i hladnom mjestu.
Najbolje upotrijebiti do, serijski broj i neto masa: otisnuto je na pakiranju.
Zemlja podrijetla: EU.

Sastojci

SASTOJCI: puretina 55%, krumpir 4%, kalcij karbonat, ulje kanole 0,4%, natrij klorid.
ANALITIČKI SASTAV: Sirove bjelančevine 10%, Sirove masti 5%, Sirova vlaknina 0,5%, Sirovi pepeo 1,5%, Vlaga 80%, NfE 3%, Kalcij 0,25%, Fosfor 0,2%, Magnezij 20 mg, Natrij 0,17%, Kalij 0,19%, Klorid 0,11%, Sumpor 0,19%, Vit. A 2500 IU, Vit. D3 20 IU, Vit. E 3 mg, Taurin 60 mg, Linolna kiselina 1,1 g.
DODACI (po kg): 3b202 0,1 mg, Vit. D3 200 IU, Cink (E6) 11,4 mg, Mangan (E5) 1,4 mg, Bakar (E4) 1 mg.

Preporuka za hranjenje

Preporučuje se mišljenje veterinara prije početka korištenja; inicijalno koristiti do 6 mjeseci. Ako znakovi nesnošljivosti prestanu, nastavak korištenja prema mišljenju veterinara. Hraniti prema priloženoj tablici, svježa voda treba biti stalno dostupna.

Tjelesna masa mačke (kg)

Dnevna količina hrane (g)

3 225
4 300
5 315

 

Značajke proizvoda
Životna dob Odrasle mačke
Okus Krumpir, Puretina
Tip hrane Mokra
Vrsta pakiranja hrane Alu posuda
Svojstvo prehrane Alergija na hranu
Veličina pakiranja 100 g
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.