Početna Proizvodi Mačke Prehrana Veterinarske dijete A INTEGRA PROT MAČKA ADULT URINARY PATKA 100g

animonda Integra Protect Urinary Hrana za Mačke s Pačetinom 100 g

Šifra: A86612
EAN: 4017721866125
  • Originalno pakiranje: 16 komada
Opis proizvoda

animonda INTEGRA PROTECT Urinary s Pačetinom
Potpuna dijetetska hrana za smanjenje nastanka oksalatnih kamenaca u odraslih mačaka.

Hrana koja pomaže, štiti i ima odličan okus!

  • Ne sadrži žitarice, pogodna za mačke s intolerancijom na žitarice
  • Sadrži pitku vodu. Voda za piće nije sirovina i stoga ne može biti navedena u deklaraciji
  • VIsoki udio esencijalnih aminokiselina, važne za mnoge metaboličke procese


INTEGRA PROTECT® Urinary dijetetska je hrana posebno razvijena za mačke kako bi se spriječio nastanak struvitnih i oksalatnih kamenaca. Sadrži uravnotežene razine minerala, kao i odgovarajuću opskrbu magnezijem i fosforom, za pospješivanje mokrenja s idealnom pH vrijednošću između 6,5 i 6,8.

Mnoge mačke susreću se s infekcijom donjih mokraćnih puteva poznatijom kao FLUTD. Njezin česti uzrok je nastanak urolita, posebno struvitnih kamenaca i kamenaca kalcijevog oksalata. Do nastanka urolita dolazi kada se minerali u mokraći ne otope u potpunosti pa se stvaraju nakupine kristala.

Specijalne dijete i dalje su temeljni element u terapiji i prevenciji. Pravilnom prehranom smanjuje se rizik od ponovnog aktiviranja bolesti do koje može doći uslijed otapanja (struvitnih kamenaca) ili kirurškog uklanjanja (kamenci kalcijevog oksalata).

U većini slučajeva mačka koja pati od FLUTD-a, također pati i od alergije na hranu. Pronalazak odgovarajuće prehrane gotovo pa je nemoguće jer se liječenje alergije svodi na izbjegavanje životinjskih i/ili biljnih bjelančevina koje su i dovele do ovog stanja. INTEGRA PROTECT® Urinary zato je najbolji izbor za vašu mačku jer je grain free i sadrži samo pomno odabrane bjelančevine životinjskog porijekla. Prikladna je za cijeloživotnu prehranu vaše mačke zahvaljujući uravnoteženim razinama hranjivih sastojaka i visokoj prihvaćenosti. Zbog svoje sposobnosti da liječi dva različita stanja u isto vrijeme, INTEGRA PROTECT® nosi naziv multifunkcionalne dijete.

Sastojci

Sastojci: Meso i prerađevine životinjskog podrijetla (govedina, svinjetina, piletina, pačetina 5%), ulja i masti, povrće (krumpiri), minerali, prerađevine biljnog podrijetla, DL-metionin.

Analitički sastav: Bjelančevine 9,5%, Sadržaj masti 6,8%, Sirova vlaknina 0,6%, Sirovi pepeo 1,6%, Vlaga 80%, Kalcij 0,19%, Fosfor 0,16%, Natrij 0,17%, Magnezij 0,014%, Kalij 0,19%, Kloridi 0,18%, Sumpor 0,12%, Vitamin D 250 IU/kg, Hidroksiprolin 0,18%, Taurin 0,75 g/kg.

Dodaci po kg: Nutritivni dodaci: 180 IU 3a671, 0,4 mg 3b202, 2 mg 3b406, 2 mg 3b503, 16 mg 3b605. 

Preporuka za hranjenje

Upute za hranjenje: Preporučuje se prije korištenja zatražiti savjet veterinara. Hraniti preporučenom dnevnom količinom označenom na pakiranju. Preporučeno razdoblje korištenja: do 6 mjeseci. Svježa voda uvijek treba biti dostupna.

Značajke proizvoda
Životna dob Odrasle mačke, Starije mačke
Okus Patka
Tip hrane Mokra
Vrsta pakiranja hrane Alu posuda
Svojstvo prehrane Sprečavanje nastanka oksalatnih kamenaca
Veličina pakiranja 100 g
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.