Početna Veterinarska medicina Veterinarsko-medicinski proizvodi ADVANTIX® SPOT ON 250 10-25 kg 2,5 ml

ADVANTIX® SPOT ON 250 10-25 kg 2,5 ml

Šifra: M30411
EAN: 4007221038467
Opis proizvoda

ADVANTIX® Spot-On za pse 10-25 kg - 2,5ml
Za pse od 10 do 25 kg
Otopina za nakapavanje na kožu, antiparazitik, ektoparaziticid, kombinacija imidakloprida i permetrina.
Indikacije:
Sprječavanje i suzbijanje infestacije pasa buhama (Ctenocephalides spp.) i krpeljima (Ixodes ricinus, Rhipicephalus sanguineus, Dermacentor spp)
repelentni učinak na komarce (Culicidae), insekte iz roda Phlebotomus (papatači), te stajsku muhu
pomoć u suzbijanju alergijskog dermatitisa pasa uzrokovanog buhama
umanjivanje opasnosti prijenosa bolesti posredovanih krpeljima, umanjivanje mogućnosti prijenosa bolesti posredovanih komarcima i insektima iz roda Phlebotomus
Način primjene i doze:
Razmakne se dlaka na medijalnoj liniji grebena (međulopatično područje) tako da se vidi koža. Vrh pipete stavi se psu na kožu i stisne nekoliko puta da iz nje izađe sav sadržaj. Psima tjelesne mase do 4 kg i od 4-10 kg Advantix® Spot-on za pse aplicira se na kožu međulopatičnog područja na jedno mjesto.
Ako se tretira pse teže od 10 kg (Advantix® Spot-on za pse > 10-25 i > 25-40 kg) treba sadržaj jedne pipete ravnomjerno nanjeti na 4 mjesta na koži od međulopatičnog područja do korijena repa.

Za pse > 40 kg treba koristiti odgovarajuću kombinaciju pipeta.

Nakon tretiranja buhe na psu uginu u roku 24 sata, a naknadna infestacija spriječena je tijekom 4 tjedna. Pripravak nanesen na kožu djeluje akaricidno i repelentno tijekom 4 tjedna na krpelje, na insekte tijekom 2-3 tjedna .
Kontraindikacije:
Ne smije se tretirati: mačke bilo koje dobi, štenad mlađa od 7 tjedana i lakša od 1,5 kg, jedinke preosjetljive na aktivne ili pomoćne tvari pripravka
Karencija:
Pripravak se ne upotrebljava za suzbijanje ektoparazita na životinjama koje se koriste za prehranu ljudi ili izradu namirnica.
Način izdavanja:
Bez veterinarskog recepta.

Značajke proizvoda
Farmaceutski oblik Otopina za nakapavanje na kožu
Farmakoterapijska grupa Ektoparazitik, Antiparazitik
Djelatne tvari Permetrin, Imidakloprid
Ciljne vrste životinja Pas
Uvjeti izdavanja Izdavanje bez recepta
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.