Početna Veterinarska medicina Veterinarsko-medicinski proizvodi AKCIJA DRONTAL CAT TAB 2/1 X 2 + RAPID GIARDIA TEST(2T) GRATIS

AKCIJA DRONTAL CAT TAB 2/1 X 2 + RAPID GIARDIA TEST (2T) GRATIS

Šifra: VTQ688
EAN: 4007221088608
  • Raspoloživo do isteka zalihe
Opis proizvoda

Drontal® Cat za mačke
Drontal® Cat tablete za suzbijanje širokog spektra crijevnih parazita mačaka u odraslim stadijima i trakavica u svim stadijima. Koriste se za dehelmintizaciju mačaka od nematoda i cestoda. Za peroralnu primjenu.

Tablete davati izravno u usta ili skrivene u komadu mesa/kobasice. Prije dehelminitizacije životinje ne moraju postiti.

1 tableta sadrži:
Pirantel embonat (pamoat) 230 mg
Prazikvantel 20 mg
Pomoćne tvari: kukuruzni škrob, mikrokristalna celuloza, polividon, magnezijev stearat, koloidni bezvodni silikagel, metilhidroksipropil celuloza, polietilenglikol 4000, titanijev dioksid i pročišćena voda.

Drontal® Cat tablete ne smiju se primjenjivati mačićima mlađim od 6 tjedana (jedinke lakše od 1 kg) i gravidnim mačkama (nisu provedena odgovarajuća istraživanja).
Vrlo rijetko mogu se javiti blagi i prolazni probavni poremećaju (pojačanoslinjenje i/ili povraćanje i blagi i prolazni neurološki simptomi kao što je ataksija).

Trajanje liječenja: tablete se daju jednokratno. U okolnostima invazije askaridima, posebice u mačića, ne može se očekivati da će se jednokratnom dehelminitizacijom u cijelosti ukloniti paraziti iz domaćina, stoga i dalje postoji opasnost invazije za čovjeka.
Preporučuje se dehelminitizirati u razmacija 14 dana do 2-3 tjedna nakon odbića.

PRIJE PRIMJENE OBAVEZNO PROČITATI UPUTU O VMP.
Izdaje se bez veterinarskog recepta.

*Oprez* Ako zamijetite bilo koju nuspojavu, čak i one koje nisu navedenu u VMP uputi ili mislite da veterinarsko-medicinski proizvod ne djeluje, molimo obavijestite svog veterinara.

Anigen Rapid Giardia Ag Test Kit
Kromatografski imunotest za kvalitativno otkrivanje Giardia antigena u psećem ili mačjem izmetu.
Anigen Rapid Giardia Ag testni komplet sadrži oznake "T"i "C" te pripadajuću testnu i kontrolnu liniju na površini testnog panela. Ni testna, kao ni kontrolna linija nisu vidljive u rezultatskom prozoru prije stavljanja uzorka. Kontrolna linija koristi se za proceduralnu kontrolu i uvijek bi se trebala pojaviti ako se testni postupak ispravno izvodi te ako testni reagensi kontrolne linije funkcioniraju. Ljubičasta testna linija pojavit će se u rezultatskom prozoru ako uzorak sadrži dovoljnu količinu Giardia antigena.

Posebno izabrana antitijela na Giardiju koriste se u testu i kao hvatački i kao detektorski materijal te omogućavaju Anigen Rapid Giardia Ag testnom kompletu da prepozna Giardia antigene u psećem ili mačjem izmetu s visokom razinom točnosti.

Značajke proizvoda
Vrsta životinje Psi, Mačke
Antigeni-Antitijela Giardia
Metoda Izmet
Farmaceutski oblik Tableta
Farmakoterapijska grupa Endoparazitik, Antiparazitik
Djelatne tvari Prazikvantel, Pirantelembonat
Ciljne vrste životinja Mačka
Uvjeti izdavanja Izdavanje bez recepta
Vrsta dijagnostičke opreme Dijagnostički testovi
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.