Početna Proizvodi Psi Poslastice Nagradne poslastice BB POSLASTICA GRAIN FREE JANJETINA 100 g

BB POSLASTICA GRAIN FREE JANJETINA 100 g

Šifra: BB8114002302
Opis proizvoda

Boxby Grain Free Lamb Treat - POSL. GF JANJETINA
Dodatak prehrani za pse, ukusna poslastica. Dnevne količine preporučene u tablici na pakiranju. Serijski broj i rok trajanja otisnuti su na pakiranju. Stavlja na tržište EU: Scholtus Special Products BV De Hooge Hoek 44,3927 GG Renswoude, Nizozemska.
Zemlja podrijetla: Kina. Distributer: DDL ZAGREB d.o.o. Abramovićeva 11, 10000 Zagreb, Hrvatska. tel: 01/3017-011. www.ddlzagreb.hr

Sastojci

Sastojci:meso i derivati mesa (70% janjetina), derivati iz povrća (tapioka 3%), ulja i masti, kvasci. Prosječna analiza: sirove bjelančevine 28%, sirove masti 8%, sirova vlaknina 2%, sirovi pepeo 13% i vlaga 18%.

Značajke proizvoda
Izdvojeni atributi bez žitarica
Okus Janjetina
Namjena poslastice Svakodnevna poslastica, Poslastica bez žitarica
Vrsta poslastice Mini kosti
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.