Početna Proizvodi Psi Poslastice Nagradne poslastice BB POSLASTICA GRAIN FREE JANJETINA 100 g

Boxby Poslastica za pse Puppy & Adult Grain Free Janjetina 100 g

Šifra: BB8114002302
EAN: 8716793903757
Opis proizvoda

Boxby Grain Free Lamb Treat - POSL. GF JANJETINA
Dodatak prehrani za pse, ukusna poslastica. Dnevne količine preporučene u tablici na pakiranju. Serijski broj i rok trajanja otisnuti su na pakiranju. Stavlja na tržište EU: Scholtus Special Products BV De Hooge Hoek 44,3927 GG Renswoude, Nizozemska.
Zemlja podrijetla: Kina. Distributer: DDL ZAGREB d.o.o. Abramovićeva 11, 10000 Zagreb, Hrvatska. tel: 01/3017-011. www.ddlzagreb.hr

Sastojci

Sastojci:meso i derivati mesa (70% janjetina), derivati iz povrća (tapioka 3%), ulja i masti, kvasci. Prosječna analiza: sirove bjelančevine 28%, sirove masti 8%, sirova vlaknina 2%, sirovi pepeo 13% i vlaga 18%.

Značajke proizvoda
Životna dob Odrasli psi, Štenci
Okus Janjetina
Namjena poslastice Poslastica bez žitarica, Svakodnevna poslastica
Veličina pakiranja 100 g
Vrsta poslastice Mini kosti
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.