Početna Proizvodi Psi Poslastice Funkcionalne poslastice BB POSLASTICA INTESTINAL CARE 100g

Boxby Intestinal Care Hypoallergenic Poslastica za Pse Janjetina 100 g

Šifra: BB8114021914
EAN: 8716793909186
Opis proizvoda

Boxby Intestinal Care Janjetina
Dopunska hrana za pse starije od 4 mjeseca. Funkcionalna poslastica koja potiče probavu pasa u slučaju probavnih smetnji. S dodatkom prebiotika (FOS, frukto-oligo-saharida) koji podržavaju crijevnu floru. Ova poslastica sadrži janjetinu kao jedini izvor životinjskog proteina. Janjetina je odlično prihvaćen izvor proteina koji sprječava reakcije preosjetljivosti - to ju čini pogodnom za pse koji pate on intolerancije na sastojke i hranjive tvari.

 • Prebiotik FOS podržava crijevnu floru - Prebiotici su dijelom ugljikohidrati (FOS). FOS je kratica za frukto-oligosaharid i kompleks je ugljikohidrata temeljen na molekulama fruktoze. Inulin je primjer FOS-a. Nalazi se u mnogim plodovima, korijenju i žitaricama poput pšenice, korijena cikorije i ječma te djeluje na način:
          Njeguje zdravu floru i sprječava rast loših mikroorganizama
          Održava normalnu ravnotežu crijevnih elektrolita
          Kontrolira ili smanjuje upalu
          Smanjuje rizik od crijevnih problema
 • Krumpir - Krumpir je bogat hranjivim tvarima za jačanje i poboljšanje imunološkog sustava te održavanje zdrave kože i dlake. 
 • Kokosova mast - Kokosova mast je kratkolančana masna kiselina i dobar je izvor energije za vašeg psa te je lako probavljiva.
 • Riža - Riža je odabrana žitarica jer je vrlo lako probavljiva. Riža daje energiju. Neki psi mogu patiti od probavnih smetnji, bolova u trbuhu ili nadražene kože ili dlake zbog jedenja pšenice. Iz tog razloga, koristimo rižu. 
 • Hladno prešano ispod 60° C - Proizvodnja do maksimalno 60° C čuva nutritivne vrijednosti, posebice proteine i arome sastojaka koji se koriste u ovom proizvodu


Čuvati na suhom i hladnom mjestu.
Nije za prehranu ljudi.
Neto količina: 100 g (± 60 kom).

Proizvedeno u EU.
Proizvođač: Proline Petfood., De Hooge Hoek 44, 3927GG Renswoude, The Netherlands, NL 14021 - www.boxby.net

Sastojci

Sastav: Pahuljice krumpira, janjetina (26%), rižino brašno, glicerin, kokosova mast, propilen glikol, inulin, suncokretovo ulje.

Analitički sastav: Sirove bjelančevine 16,5%, Sirove masti 6,5%, Sirovi pepeo 7,5%, Sirova vlaknina 1%, Vlaga 20%.

Konzervansi limunska kiselina, kalijev sorbat.
Metabolička energija: 319 kcal/100 g.

Preporuka za hranjenje

Upute za hranjenje: Preporučuje se savjetovanje s veterinarom za dijagnosticiranje želučano-crijevnih smetnji i dnevne količine u skladu s režimom prehrane. Psi trebaju biti pod nadzorom u svakom trenutku tijekom hranjenja. Svježa voda uvijek treba biti dostupna.

T. m. psa Dnevna količina
<10 kg 1 - 5 kom
10 - 30 kg 3 - 10 kom
>30 kg 5 - 15 kom
Značajke proizvoda
Životna dob Odrasli psi, Stariji psi, Štenci
Okus Janjetina
Namjena poslastice Hipoalergena poslastica, Poslastica bez glutena, Svakodnevna poslastica, Zaštita probavnog sustava
Vrsta poslastice Komadići
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

 • Nastavi kupovinu
 • Pregled košarice
 • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.