Početna Proizvodi Psi Poslastice Funkcionalne poslastice BB POSLASTICA JOINT & MOBILITY 100g

Boxby Joint & Mobility Hypoallergenic Poslastica za Pse Patka 100 g

Šifra: BB8114021912
EAN: 8716793909216
Opis proizvoda

Boxby Joint & Mobility Patka
Dopunska hrana za pse starije od 4 mjeseca. Funkcionalna poslastica koja pruža podršku psima koji pate od problema sa zglobovima i pokretljivošču. Kalcijev fruktoborat poboljšava pokretljivost zglobova, smanjuje bol i smanjuje upalne markere. Glukozamin i kondroitin sulfat su gradivni elementi za proizvodnju matrice hrskavice. Zelenousna školjka ima protuupalno djelovanje.

 • Kalcijev fruktoborat - Kalcijev fruktoborat je spoj koji se nalazi u određenom voću, orašastim plodovima i mahunarkama, a sastoji se od kalcija, fruktoze i bora. Dokazano je da kalcijev fruktoborat nema štetnih učinaka i ima višestruke korisne učinke kod ljudi, uključujući antioksidativna i protuupalna svojstva, antitumorske učinke te sposobnost smanjenja boli i poboljšanja funkcije artritičnih zglobova.
 • Glukozamin - Osigurava gradivne elemente za proizvodnju matrice hrskavice za popravak hrskavice zglobova vašeg psa. 
 • Kondroitin sulfat - Potiče zadržavanje vode i elastičnost u hrskavici, podržavajući apsorpciju šoka i njegujući hrskavicu. Djeluje protuupalno i osigurava gradivne elemente za proizvodnju matrice hrskavice.
 • Zelenusna školjka - Sadrži mnoge hranjive tvari, uključujući vitamine, minerale, omega-3 masne kiseline i glikozaminoglikane te ima protuupalnu funkciju koja pomaže u obnavljanju mišića i poboljšava funkciju zglobova.
 • Vitamin D, Vitamin E i Biotin - Vitamin D pomaže uravnotežiti minerale poput fosfora i kalcija za zdrav rast kostiju. Vitamin E podržava rad stanica i metabolizam masti te je važan za rast mišića. Biotin podržava zdrav imunološki sustav. 
 • Metilsulfonilmetan (MSM) - Metilsulfonilmetan (MSM) je prirodni dodatak koji se koristi kao antioksidans i protuupalno sredstvo za osteoartritis.
 • Patka: jedini izvor životinjskog proteina - Patka je dobro prihvaćen izvor proteina za izbjegavanje reakcija preosjetljivosti kod pasa. Bogata je željezom i pruža psima nemasan izvor proteina koji se lako probavlja.   
 • Hladno prešano ispod 60° C - Proizvodnja do maksimalno 60° C čuva nutritivne vrijednosti, posebice proteine i arome sastojaka koji se koriste u ovom proizvodu
 • Bez žitarica, bez glutena - Neki psi mogu patiti od problema s probavom ili bolova u želucu zbog jedenja žitarica ili glutena. Zato u ovom proizvodu koristimo druge izvore ugljikohidrata iz povrća.


Čuvati na suhom i hladnom mjestu.
Nije za prehranu ljudi.
Neto količina: 100 g (± 60 kom).

Proizvedeno u EU.
Proizvođač: Proline Petfood., De Hooge Hoek 44, 3927GG Renswoude, The Netherlands, NL 14021 - www.boxby.net

Sastojci

Sastav: Pačetina (26%), pahuljice krumpira, glicerin, glukozamin, zelenousne školjke, kondroitin sulfat, metilsulfonilmetan (MSM), tapioka škrob, propilen glikol, suncokretovo ulje, kalcijev fruktoborat, Vitamin D3 (3a671): 250 IU, Vitamin E (3a700): 18 mg/kg, Vitamin B8 (biotin): 130 µg/kg.

Analitički sastav: Sirove bjelančevine 22%, Sirove masti 4,5%, Sirovi pepeo 9,5%, Sirova vlaknina 0,5%, Vlaga 20%.

Konzervansi: limunska kiselina, kalijev sorbat.
Metabolička energija: 303 kcal/100 g.

Preporuka za hranjenje

Upute za hranjenje: Preporučuje se savjetovanje s veterinarom za dijagnosticiranje problema s pokretljivošću i dnevne količine u skladu s režimom prehrane. Psi trebaju biti pod nadzorom u svakom trenutku tijekom hranjenja. Svježa voda uvijek treba biti dostupna.

T.m. psa Dnevna količina
<10 kg 1 - 3 kom
10 - 30 kg 1 - 5 kom
>30 kg 1 - 10 kom
Značajke proizvoda
Životna dob Odrasli psi, Stariji psi, Štenci
Okus Patka
Namjena poslastice Hipoalergena poslastica, Poslastica bez glutena, Poslastica bez žitarica, Svakodnevna poslastica, Zdravlje zglobova
Vrsta poslastice Komadići
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

 • Nastavi kupovinu
 • Pregled košarice
 • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.