Početna Proizvodi Psi Poslastice Funkcionalne poslastice BB POSLASTICA SENSITIVE PROTEIN 100g

Boxby Sensitive Protein Hypoallergenic Poslastica za Pse Losos 100 g

Šifra: BB8114021915
EAN: 8716793909223
Opis proizvoda

Boxby Sensitive Protein Losos
Dopunska hrana za pse starije od 4 mjeseca. Funkcionalna poslastica koja sadrži hidrolizirane proteine iz ribe. U hrani u kojoj su proteini hidrolizirani ne izazivaju alergijsku reakciju na te proteine. Proteini su razlomljeni na manje dijelove kako bi se izbjegla reakciju imunološkog sustava.

  • 50% hidrolizirani losos - Hidroliza koristi vodu u kojoj se koriste različiti enzimi za kemijsko razbijanje proteinskih molekula u male komadiće: aminokiseline i peptide. Komadići su toliko mali da tijelo više ne može prepoznati prehrambeni protein. Rezultat je da su ti proteini lako probavljivi i stoga imaju bolje nutritivne profile od običnih proteina.
  • Losos kao lako probavljiv izvor životinjskih proteina - Losos je poznat po svojim zdravim nezasićenim mastima i ima malo kalorija, pa se naziva nemasni protein. Konzumacija nemasnih bjelančevina vašem psu daje vitamine i minerale potrebne za učinkovit rad metabolizma.
  • Omega 3 i 6 masne kiseline - Omega 3 i Omega 6 masne kiseline dodane su kako bi osigurale esencijalne aminokiseline potrebne za kožu i dlaku. 
  • Krumpir - Krumpir je bogat hranjivim tvarima za jačanje i poboljšanje imunološkog sustava te održavanje zdrave kože i dlake.
  • Hladno prešano ispod 60° C - Proizvodnja do maksimalno 60° C čuva nutritivne vrijednosti, posebice proteine i arome sastojaka koji se koriste u ovom proizvodu
  • Bez pšenice, bez soje - Neki psi mogu patiti od probavnih problema, bolova u želucu, nadražene kože ili dlake zbog jedenja proteina pšenice ili soje. Zato rižino brašno koristimo kao žitaricu.


Čuvati na suhom i hladnom mjestu.
Nije za prehranu ljudi.
Neto količina: 100 g (± 60 kom).

Proizvedeno u EU.
Proizvođač: Proline Petfood., De Hooge Hoek 44, 3927GG Renswoude, The Netherlands, NL 14021 - www.boxby.net 

Sastojci

Sastav: Hidrolizirani losos (50%), pahuljice krumpira, rižino brašno, Omega-3 masne kiseline, propilen glikol, Omega-6 masne kiseline.

Analitički sastav: Sirove bjelančevine 23,5%, Sirove masti 5%, Sirovi pepeo 2%, Sirova vlaknina 1%, Vlaga 20%.

Konzervansi limunska kiselina, kalijev sorbat.
Metabolička energija: 333 kcal/100 g.

Preporuka za hranjenje

Upute za hranjenje: Preporučuje se savjetovanje s veterinarom za dijagnosticiranje intolerancije i dnevne količine u skladu s režimom prehrane. Psi trebaju biti pod nadzorom u svakom trenutku tijekom hranjenja. Svježa voda uvijek treba biti dostupna.

T.m. psa Dnevna količina
<10 kg 2 - 10 kom
10 - 30 kg 10 - 20 kom
>30 kg 20 - 30 kom
Značajke proizvoda
Životna dob Odrasli psi, Stariji psi, Štenci
Okus Losos
Namjena poslastice Hipoalergena poslastica, Poslastica bez glutena, Svakodnevna poslastica, Zdravlje kože i dlake
Vrsta poslastice Komadići
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.