Početna Proizvodi Psi Poslastice Funkcionalne poslastice BB POSLASTICA URINARY CARE 100g

Boxby Urinary Care Hypoallergenic Poslastica za Pse Patka 100 g

Šifra: BB8114021913
EAN: 8716793909193
Opis proizvoda

Boxby Urinary Care Patka
Dopunska hrana za pse starije od 4 mjeseca. Funkcionalna poslastica koja pomaže u sprječavanju i liječenju struvitnog pijeska i kamenca. Dodatak aminokiseline DL-metionin i amonijeva klorida pomaže smanjiti pH vrijednost, stvarajući manje poželjno okruženje za stvaranje struita.

  • Patka kao jedini izvor životinjskog proteina - Dobro je prihvaćen izvor proteina za izbjegavanje reakcija preosjetljivosti u pasa. Bogata je željezom i pruža psima nemasan izvor proteina koji se lako probavlja.
  • Hladno prešano ispod 60° C - Proizvodnja do maksimalno 60° C čuva nutritivne vrijednosti, posebice proteine i arome sastojaka koji se koriste u ovom proizvodu
  • Bez žitarica, bez glutena - Neki psi mogu patiti od problema s probavom ili bolova u želucu zbog jedenja žitarica ili glutena. Zato u ovom proizvodu koristimo druge izvore ugljikohidrata iz povrća.
  • Aminokiselina i DL metionin - DL-metionin je prirodna aminokiselina koja se koristi kao dodatak prehrani. Snižava pH vrijednost urina kako bi se spriječilo stvaranje struvitnih kamenaca i stoga se koristi za liječenje i prevenciju infekcija mokraćnog mjehura i kamenaca u mokraćnom mjehuru kod pasa. 
  • Brusnica: razgrađuje loše bakterije - Brusnice su bogate antioksidansima i hranjivim tvarima. Pružaju potporu imunološkom sustav vašeg psa i smanjuju upalu.
  • Vitamin A, Vitamin D3 i Vitamin E - Vitamin A pomaže tijelu vašeg psa u borbi protiv infekcije od virusa i bakterija. Vitamin D3 pomaže apsorpciju kalcija i fosfora. Vitamin E podržava rad stanica i metabolizam masti te je važan za rast mišića. 


Čuvati na suhom i hladnom mjestu.
Nije za prehranu ljudi.
Neto količina: 100 g (± 60 kom).

Proizvedeno u EU.
Proizvođač: Proline Petfood., De Hooge Hoek 44, 3927GG Renswoude, The Netherlands, NL 14021 - www.boxby.net

Sastojci

Sastav: Pahuljice krumpira, pačetina (26%), batat, glicerin, graškov škrob, propilen glikol, amonijev klorid, DL-metionin, brusnica u prahu, suncokretovo ulje, Vitamin A (3a672a): 4650 IU, Vitamin D3 (3a671): 465 IU, Vitamin E (3a700): 230 mg/kg.

Analitički sastav: Sirove bjelančevine 20%, Sirove masti 4,5%, Sirovi pepeo 6%, Sirova vlaknina 1%, Vlaga 20%.

Konzervansi limunska kiselina, kalijev sorbat.
Metabolička energija: 315 kcal/100 g.

Preporuka za hranjenje

Upute za hranjenje: Preporučuje se savjetovanje s veterinarom za dijagnosticiranje struvitnog pijeska i struvitnih kamenaca te dnevne količine u skladu s režimom prehrane. Psi trebaju biti pod nadzorom u svakom trenutku tijekom hranjenja. Svježa voda uvijek treba biti dostupna.

T. m. psa Dnevna količina
<10 kg 1 - 5 kom
10 - 30 kg 3 - 10 kom
>30 kg 5 - 15 kom
Značajke proizvoda
Životna dob Odrasli psi, Stariji psi, Štenci
Okus Patka
Namjena poslastice Hipoalergena poslastica, Poslastica bez glutena, Poslastica bez žitarica, Svakodnevna poslastica, Zaštita mokraćnog sustava
Vrsta poslastice Komadići
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.