Početna Proizvodi Psi Poslastice Funkcionalne poslastice BB POSLASTICA WEIGHT SUPPORT 100g

Boxby Weight Support Hypoallergenic Poslastica za Pse Losos 100 g

Šifra: BB8114021916
EAN: 8716793909209
Opis proizvoda

Boxby Weight Support Losos
Dopunska hrana za pse starije od 4 mjeseca. Funkcionalna poslastica koja pomaže smanjiti debljanje i potiče zdravo održavanje težine. Sadrži niski udio masti, visoki udio vlakana te je stoga lako probavljiva. Ova poslastica idealna je za pse s prekomjernom tjelesnom težinom i dijabetičare, a prikladna je i za starije pse.

  • Niska i nezasićena razina masti: 3,5% - Losos je zdrav izvor nezasićenih masnih kiselina
  • S lososom kao lako probavljivim izvorom životinjskih proteina - Losos se također koristi kao lako probavljiv izvor proteina. Ovi proteini daju tijelu vašeg psa dodatni okidač za dodatni unos vode. To pomaže u mršavljenju ili održavanju zdrave tjelesne težine.  
  • Visok udio vlakana: 14% iz batata i rajčice - Razlikuje se od ostalih ugljikohidrata jer se vlakna fermentiraju u debelom crijevu, a ne probavljaju u tankom crijevu kao škrob. Stoga je za probavu složenih ugljikohidrata potrebno više vremena. 
    Korištenje vlakana može pomoći u kontroli tjelesne težine vašeg psa ili pomoći u mršavljenju. To je zato što vlakna pomažu psima da se osjećaju sitima dok unose manje kalorija. 
  • Hladno prešano ispod 60° C - Proizvodnja do maksimalno 60° C čuva nutritivne vrijednosti, posebice proteine i arome sastojaka koji se koriste u ovom proizvodu
  • Bez žitarica, bez glutena - Neki psi mogu patiti od problema s probavom ili bolova u želucu zbog jedenja žitarica ili glutena. Zato u ovom proizvodu koristimo druge izvore ugljikohidrata iz povrća.


Čuvati na suhom i hladnom mjestu.
Nije za prehranu ljudi.
Neto količina: 100 g (± 60 kom).

Proizvedeno u EU.
Proizvođač: Proline Petfood., De Hooge Hoek 44, 3927GG Renswoude, The Netherlands, NL 14021 - www.boxby.net

Sastojci

Sastav: Losos (26%), vlakna lupine, batat, glicerin, pahuljice krumpira, pulpa krumpira, brašno od rajčice, propilen glikol, suncokretovo ulje.

Analitički sastav: Sirove bjelančevine 18%, Sirove masti 3,5%, Sirovi pepeo 5,5%, Sirova vlaknina 14%, Vlaga 20%.

Konzervansi limunska kiselina, kalijev sorbat.
Metabolička energija: 260 kcal/100 g.

Preporuka za hranjenje

Upute za hranjenje: Preporučuje se savjetovanje s veterinarom za dijagnosticiranje problema s težinom i dnevne količine u skladu s režimom prehrane. Psi trebaju biti pod nadzorom u svakom trenutku tijekom hranjenja. Svježa voda uvijek treba biti dostupna.

T. m. psa Dnevna količina
<10 kg 1 - 3 kom
10 - 30 kg 1 - 5 kom
>30 kg 1 - 10 kom
Značajke proizvoda
Životna dob Odrasli psi, Stariji psi, Štenci
Okus Losos
Namjena poslastice Hipoalergena poslastica, Kontrola tjelesne mase, Poslastica bez glutena, Poslastica bez žitarica, Svakodnevna poslastica
Vrsta poslastice Komadići
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.