BI RAPID CANIV-4 TEST KIT (10T)

Šifra: BI-RB21-20
EAN: 8809135592167
Opis proizvoda

CaniV-4 Test Kit Anigen Rapid CaniV-4 Test Kit je kromatografski imunotest za kvalitativno otkrivanje Dirofilaria immitis antigena, Ehrlichia canis antitijela, Borrelia burgdorferi antitijela i Anaplasma phagocytophilum/Anaplasma platys antitijela u psećem serumu, plazmi ili u punoj krvi. Anigen Rapid CaniV-4 Test Kit sadrži dvije oznake, a to su (˝T˝) testna linija i (˝C˝) kontrolna linija, koje se nalaze na površini testnog panela. Testna linija i kontrolna linija u rezultatskom prozoru nisu vidljive prije umetanja uzorka. Kontrolna linija je referentna linija koja ukazuje na to obavlja li se test ispravno. Kontrola linija mora se pojaviti svaki put kada se obavlja testiranje. Ako su ciljani antigeni i/ili antitijela prisutni u uzorku, ljubičasta testna linija će se prikazati u rezultatskog prozoru. Visoko selektivni rekombinantni antigen ili antitijelo se koristi kao hvatač ili detektor u testu. Mogu otkriti Dirofilaria immitis antigen (HW Ag), Ehrlichia canis antitijelo (E.canis Ab), Borrelia burgdorferi antitijelo (Lyme Ab) i Anaplasma phagocytophilum/Anaplasma platys antitijelo (Anaplasma Ab) u psećem uzorku s visokom točnošću.

Značajke proizvoda
Vrsta životinje Psi
Antigeni-Antitijela Dirofilaria immitis, Ehrlichia canis, Borrelia burgdorferi, Anaplasma phagocytophilum, Anaplasma platys
Metoda Puna krv, serum ili plazma
Vrsta dijagnostičke opreme Dijagnostički testovi
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.