BI RAPID CHW Ag 2.0 TEST KIT (10T)

Šifra: BI-RG11-02
EAN: 8809135590118
Opis proizvoda

Anigen Rapid Heartworm Ag Test Kit 2.0 je kromatografski imunotest za kvalitativno otkrivanje antigena Dirofilaria immitis u psećem serumu, plazmi ili punoj krvi. Anigen Rapid Heartworm Ag Test Kit 2.0 sadrži oznake ˝T˝ i ˝C˝, za testnu i kontrolnu liniju na površini testnog panela. Ni testna linija, kao ni kontrolna linija nisu vidljive na rezultatskom prozoru prije stavljanja ijednog uzorka. Kontrolna linija koristi se za proceduralnu kontrolu i uvijek bi se trebala pojaviti ako se testni postupak ispravno izvodi te ako testni reagensi kontrolne linije funkcioniraju. Ljubičasta testna linija pojavit će se na rezultatskom prozoru ako uzorak sadrži dovoljnu količinu antigena Dirofilaria immitis. Posebno birana pseća antitijela na Dirofilaria immitis koriste se u testu i kao hvatački i kao detektorski materijal, koji omogućavaju Anigen Rapid Heartworm Ag 2.0 testnom kompletu za pse da prepozna antigen Dirofilaria immitis u psećem serumu, plazmi ili punoj krvi s visokom razinom točnosti.

Značajke proizvoda
Vrsta životinje Psi
Antigeni-Antitijela Dirofilaria immitis (pseći srčani crv)
Metoda Puna krv, serum ili plazma
Vrsta dijagnostičke opreme Dijagnostički testovi
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.