BI RAPID CPV Ag TEST KIT (10T)

Šifra: BI-RG11-01
EAN: 8809135590019
Opis proizvoda

Anigen Rapid CPV Ag Test Kit je kromatografski imunotest za kvalitativno otkrivanje antigena zaraznih pseći parvovirus u uzorku izmeta. Anigen Rapid CPV Ag testni panel sadrži dvije oznake, za tesnu liniju i kontrolnu liniju. Testna linije pojavljuje se uz oznaku ˝T˝, kontrolna linija pojavljuje se uz oznaku ˝C˝ na površini testnog panela. Kontrolna linija koristi se za proceduralnu kontrolu i uvijek bi se trebala pojaviti ako se testni postupak ispravno izvodi, ona se treba pojaviti svaki put nakon izvođenja testa. Ako uzorak sadrži ciljane antigene, ljubičasta testna linija pojavit će se u rezultatskom prozoru. Specifična antitijela na ciljane antigene koriste se i kao hvatački i kao detektorski materijal u testiranju. Ova antitijela sposobna su prepoznati antigene u izmetnom materijalu pasa s visokom razinom točnosti.

Značajke proizvoda
Vrsta životinje Psi
Antigeni-Antitijela Parvovirus
Metoda Izmet
Vrsta dijagnostičke opreme Dijagnostički testovi
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.