BI RAPID CPV/CCV Ag TEST KIT (10T)

Šifra: BI-RG11-05
EAN: 8809135591412
Opis proizvoda

Anigen Rapid CPV/CCV Ag Test Kit Anigen Rapid CPV/CCV Ag Test Kit je kromatografski imunotest za kvalitativno otkrivanje antigena psećeg parvovirusa i psećeg koronavirusa u izmetu pasa. Anigen Rapid pseći parvovirus Ag i koronavirus Ag testni panel ima oznake ˝T˝i ˝C˝ za pripadajuću testnu i kontrolnu liniju. Ni testna, kao ni kontrolna linija nisu vidljive u rezultatskom prozoru prije stavljanja uzorka. Kontrolna linija koristi se za proceduralnu kontrolu i uvijek bi se trebala pojaviti ako se testni postupak ispravno izvodi te ako testni reagensi kontrolne linije funkcioniraju. Ljubičasta testna linija pojavit će se u rezultatskom prozoru ako uzorak sadrži dovoljnu količinu antigena psećeg parvovirusa i/ili antigena psećeg koronavirusa. Posebno izabrana antitijela psećeg parvovirusa i antitijela psećeg koronavirusa koriste se u testu i kao hvatački i kao detektorski materijal te omogućavaju Anigen Rapid CPV/CCV Ag testu da prepozna antigene psećeg parvovirusa i antigene psećeg koronavirusa u izmetu s visokom razinom točnosti.

Značajke proizvoda
Vrsta životinje Psi
Antigeni-Antitijela Parvovirus, Koronavirus
Metoda Izmet
Vrsta dijagnostičke opreme Dijagnostički testovi
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.