BI RAPID FHW Ag/Ab TEST KIT (10T)

Šifra: BI-RC2205CD
EAN: 8809135591269
Opis proizvoda

Anigen Rapid FHW Ag/Ab Test Kit je kromatografski imunotest za kvalitativno otkrivanje antitijela i antigena protiv mačjeg srčanog crva u mačjoj punoj krvi, serumu ili plazmi.

Na površini testne kartice Anigen Rapid FHW Ag/Ab Test Kit ima dvije oznake i to su testna ("T") linija i kontrolna ("C") linija. Testna i kontrolna linija u prozoru za rezultat nisu vidljive prije primjene uzoraka. Kontrolna linija je referentna linija koja ukazuje na to da test radi ispravno. Kontrolna linija mora se pojaviti svaki puta kada se izvodi test.

Ukoliko su antigen i/ili antitijela protiv mačjeg srčanog crva prisutna u uzorku, ljubičasta testna linije pojavit će se u prozoru rezultata.  

Značajke proizvoda
Vrsta životinje Mačke
Antigeni-Antitijela Mačji srčani crv
Metoda Puna krv, serum ili plazma
Vrsta dijagnostičke opreme Dijagnostički testovi
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.