BI RAPID FIV Ab/FeLV Ag TEST KIT (5T)

Šifra: BI-RC12-04-05
EAN: 8809135591726
Opis proizvoda

Anigen Rapid FIV Ab/FeLV Ag Test Kit Anigen Rapid FIV Ab/FeLV Ag Test Kit je kromatografski imunotest za kvalitativno otkrivanje antigena za virus mačje leukemije i antitijela za virus mačje imunodeficijencije u serumu, plazmi ili punoj krvi mačke. Anigen Rapid FIV Ab/FeLV Ag testni panel sadrži dvije oznake, ˝T˝ i ˝C˝ te testnu i kontrolnu liniju na površini testnog panela. Ni testna linija, kao ni kontrolna linija nisu vidljive u rezultatskom prozoru prije stavljanja uzorka. Kontrolna linija koristi se za proceduralnu kontrolu i uvijek bi se trebala pojaviti ako se testni postupak ispravno izvodi te ako testni reagensi kontrolne linije funkcioniraju. Ljubičasta testna linija pojavit će se u rezultatskom prozoru ako uzorak sadrži dovoljnu količinu antitijela za virus mačje imunodeficijencije i /ili antigena za virus mačje leukemije. Posebno izabrani antigeni za virus mačje imunodeficijencije i antitijela za virus mačje leukemije koriste se u testu i kao hvatački i kao detektorski materijal te omogućavaju Anigen Rapid FIV Ab/FeLV Ag testnom kompletu da prepozna antitijela za virus mačje imunodeficijencije i antigene za virus mačje leukemije u mačjem serumu, plazmi ili punoj krvi s visokom razinom točnosti.

Značajke proizvoda
Vrsta životinje Mačke
Antigeni-Antitijela Virus mačje leukemije, Virus mačje imunodeficijencije
Metoda Puna krv, serum ili plazma
Vrsta dijagnostičke opreme Dijagnostički testovi
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.