BioNote Vcheck CDV Ab Test Kit (10T/K)

Šifra: BI-VCF115DD
Opis proizvoda

NAMJENA:
Vcheck CDV Ab je in vitro dijagnostički test kit za semikvantitativno otkrivanje IgG na virus štenećaka u psećem serumu ili plazmi.
 
OPIS:
Vcheck CDV Ab Test Kit je kromatografski imunološki test za semikvanitativno otkrivanje IgG na virus štenećaka u  psećem serum ili plazmi. Ispitna linija i kontrolna linija u prozoru rezultata su nije vidljivo prije nanošenja bilo kojeg uzorka. Kontrolna linija je referentna linija koja ukazuje na to da test radi ispravno. Kontrolna linija mora se pojaviti svaki puta kada se izvodi test. Ukoliko su FCV antigeni prisutni u uzorku, ljubičasta testna linija pojavit će se u prozoru rezultata. Visoko selektivni antigeni koriste se i za hvatanje i detektor u analizi. Ovi antigeni  otkrivaju antitijela IgG na virus štenećaka pasa u uzorku s visokom točnošću. Vcheck analizator očitava prisutnost IgG na virus štenećaka u psećem serumu ili plazmi.

Značajke proizvoda
Vrsta životinje Psi
Metoda Serum ili plazma
Vrsta dijagnostičke opreme Dijagnostički testovi
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.