BI Vcheck CPV Ab TEST KIT (10T/K)

Šifra: BI-VCF116DD
Opis proizvoda

NAMJENA:
Vcheck CPV Ab je in vitro dijagnostički test kit za semikvantitativno otkrivanje IgG na parvovirus u psećem serumu ili plazmi.

OPIS:
Vcheck CPV Ab Test Kit je kromatografski imunološki test za semi-kvantitativna detekcija IgG na parvovirus u psećem serumu ili plazma. Test linija i kontrolna linija u prozoru rezultata nisu vidljive prije primjene bilo kakvih uzoraka. Kontrolna linija je referentna linija koja ukazuje na to da test radi ispravno. Kontrolna linija mora se pojaviti svaki puta kada se izvodi test. Ukoliko su FCV antigeni prisutni u uzorku, ljubičasta testna linija pojavit će se u prozoru rezultata. Visoko selektivni antigeni koriste se i kao hvatači i detektor u analizi. Ovi antigeni otkrivaju antitijela IgG na parvovirus pasa u uzorku s visokom točnošću. The Vcheck analizator očitava prisutnost IgG na parvovirus pasa u pseći serum ili plazma.

Značajke proizvoda
Vrsta životinje Psi
Metoda Serum ili plazma
Vrsta dijagnostičke opreme Dijagnostički testovi
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.