BioNote Vcheck Feline TnI (5T/K)

Šifra: BI-VCF139DC
EAN: 8809135592938
Opis proizvoda

Vcheck TnI Biomarker je in vitro dijagnostički testni komplet za kliničko kvantitativno mjerenje koncentracije srčanog troponina I u mačjem serumu. Troponin se sastoji od 3 podjedinice (troponin I, T, i C) koji zajedno funkcioniraju kao molekularni prekidač kontrakcije kardiomiocita. Među njima, srčani troponin I (TnI) je osjetljiv i specifičan cirkulirajući marker za dijagnozu oštećenja miokarda u mačaka. Oštećenjem srčanog crva, u cirkulaciji dolazi do povišenja koncentracije TnI koji je usko povezan s visinom stupnja oštećenja srčanog mišića.

Hipertrofična kardiomiopatija (HCM) najčešća je bolest srca i jedan od 10 najčešćih uzroka smrti mačaka. Mjerenje koncentracije TnI-a može biti korisno u otkrivanju subkliničke HCM i predviđanja srčanog zatajenja u mačaka s HCM-om.

Tehnički podaci:

  • Ciljna vrsta životinja: Mačka
  • Uzorak: Serum 100 µl
  • Vrijeme ispitivanja: 10 minuta
  • Mjerenje: kvantitativno
  • Raspon mjerenja: 0.01 – 20 ng/ml
  • Skladištenje: 1 - 30 °C


Za detaljnije informacije o proizvodu pročitajte priloženu uputu.

Značajke proizvoda
Vrsta životinje Mačke
Metoda Serum
Vrsta dijagnostičke opreme Dijagnostički testovi
Dijagnostika HCM (bolesti srca)
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.