BioNote Vcheck FPV Ab Test Kit (10T/K)

Šifra: BI-VCF120DD
Opis proizvoda

NAMJENA:
Vcheck FPV Ab je in vitro dijagnostički test kit za semikvantitativno otkrivanje IgG na virus panleukopenije u mačjem serumu ili plazma

OPIS:
Vcheck FPV Ab Test Kit je kromatografski imunološki test za polukvantitativno određivanje IgG virusa panleukopenije u mačaka
serum ili plazma. Ispitna linija i kontrolna linija u prozoru rezultata su nije vidljivo prije nanošenja bilo kojeg uzorka. Kontrolna linija je referentna linija koja ukazuje na to da test radi ispravno. Kontrolna linija mora se pojaviti svaki puta kada se izvodi test. Ukoliko su FCV antigeni prisutni u uzorku, ljubičasta testna linija pojavit će se u prozoru rezultata. Kao oboje koriste se visoko selektivni antigeni hvatanje i detektor u analizi. Ovi antigeniotkrivaju antitijela IgG na virus panleukopenije mačaka u uzorku s visokom točnošću. Vcheck analizator očitava prisutnost IgG na virus panleukopenije u mačjem serumu ili plazmi.

Značajke proizvoda
Vrsta životinje Mačke
Metoda Serum ili plazma
Vrsta dijagnostičke opreme Dijagnostički testovi
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.