BIoNote Vcheck SDMA Test Kit (10T/K)

Šifra: BI-VCF125DD
EAN: 8809135591535
Opis proizvoda

Što je SDMA?
SDMA (simetrični dimetilarginin) je metilirani oblik aminokiseline arginina koji se fiziološki proizvodi u tijelu prilikom razgradnje metiliranih proteina. SDMA se oslobađa u krvi tijekom razgradnje proteina i vrlo je stabilan u serumu i plazmi.

BIOMARKER BUBREŽNE FUNKCIJE
SDMA se uglavnom eliminira izlučivanjem putem bubrega,te je u  snažnoj korelaciji s GFR (brzina glomerularne filtracije) u mačaka i pasa.
SDMA je biomarker koji omogućava rano otkrivanje akutne ozljede bubrega (AKI) i kronične bolesti bubrega (CKD)

SDMA je pouzdaniji biomarker za bolesti bubrega od kreatinina jer se povećava ranije od kreatinina u mačaka i pasa s bubrežnim bolestima i nije pod utjecajem mišićne mase kao što je kreatinin.

Tehnički podaci:

  • Ciljne vrsta životinja: Pas, Mačka
  • Uzorak: Serum ili Plazma (heparin) 100 µl
  • Vrijeme ispitivanja: 11 minuta
  • Mjerenje: kvantitativno
  • Raspon mjerenja: 10.0 – 100.0 ng/ml
  • Skladištenje: 2 - 8 °C
Značajke proizvoda
Vrsta životinje Mačke, Pas
Metoda Serum ili plazma
Vrsta dijagnostičke opreme Dijagnostički testovi
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.