Vetark Calci-Dust za gmazove, visoki sadržaj kalcija, 100 g

Šifra: CVTM3947
EAN: 5029411917108
Opis proizvoda

CALCI-DUST®
Krmivo za gmazove. Prah s visokim sadržajem kalcija.

Za zdrav razvoj kostiju, životinje moraju imati dostupan vitamin D3 kako bi iskoristivost kalcija iz hrane bila što veća. Kod dnevnih gmazova (koji su budni tijekom dana) koji se sunčaju to je moguće postići u koži putem UVB zraka iz specifičnih visokokvalitetnih žarulja, ili može biti uključen u multivitaminski proizvod punog spektra poput Vetark Nutrobal ili Vetark Arkvits.
Kod vrsta koje se sunčaju putem UVB zraka potrebna je rjeđa nadopuna vitaminima (preporučuje se naizmjenično hranjenje).

Na dane kada se ne koristi Nutrobal, Calci-Dust se može koristiti za nadomjestak kalcija. Ako koristite Nutrobal, možete koristiti Calci-Dust i Nutrobal naizmjenično, osobito ako vitamin D3 nije potreban kao dodatak svaki dan, ili za kornjače koje rastu kako bi se smanjio rizik od deformacije oklopa.

Upute za pravilnu uporabu:
Ova krmna smjesa sadrži čisti i prirodni izvor kalcija. Fino sitno granulirani prah za maksimalnu probavljivost i kako bi se osiguralo dobro prianjanje na svu hranu: povrće, voće, čak i cvrčke te crve brašnare itd.. Calci-Dust se obično dodaje na hranu u omjeru: 1 prstohvat (oko 1/8 čajne žličice) na kilogram životinje.

Za vrste koje su najaktivnije u smrak i tijekom noći (budne u zoru, sumrak ili u toku noći) ili koje se ne sunčaju, potrebno je svakodnevno hraniti s Nutrobal ili Arkvits.
Kod odraslih životinja koje se hrane s Nutrobal 2-3 puta tjedno, preporuka je da se ostale dane daje Calci Dust kao dopuna redovnoj hrani.

Neto količina: 100 g.
Sadržaj kalcija po gramu: 400 mg.

Samo za primjenu kod životinja.
Najbolje upotrijebiti do kraja / serijski broj: otisnuto na ambalaži.

Sastojci

Sastav: Kalcijev karbonat.

Analitički sastav: Kalcij 40%, Sirovi pepeo 99%.

Značajke proizvoda
Namjena Poticanje razvoja kostiju, , Dodatak kalcija
Tip hrane Prah
Vrste životinja Gmazovi
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.