Početna Proizvodi Psi Prehrana Dodaci prehrani C CYSTOCURE FORTE 30 tab

Candioli CystoCure® FORTE za zaštitu donjeg mokraćnog sustava pasa i mačaka, 30 tab

Šifra: CPA3340
Opis proizvoda
  • Dodatak prehrani za pse i mačke u obliku palatabilnih tableta.
  • Sadrži glukozamin i pulpu brusnice.


CystoCure® FORTE pomaže u poboljšanju stanja mokraćnog sustava. Koristi se kao nadopuna tretmanu tijekom infekcije urinarnog trakta, za vrijeme akutne faze u kombinaciji s posebnim terapijama i kod kontrole recidiva, samostalno ili u kombinaciji s posebnom prehranom u skladu sa savjetima veterinara.

Upute za pravilnu upotrebu: za pse i mačke, neovisno o dobi, veličini i životnim uvjetima. Davati CystoCure® FORTE izravno u usta ili pomiješati s hranom u sljedećim dnevnim dozama:
1 tableta na svakih 20 kg tjelesne težine.

 

Neto količina 60 g (30 tableta po 2 g).
Proizvedeno u Italiji.

Sastojci

Sastav: Glukozamin (Hitozamin) (iz životinjskog tkiva) 25%, Dikalcijev fosfat, Kvasci (Pivski kvasac, pulpa Brusnice 4,0%, Natrijev pirofosfat, Monogliceridi i digliceridi masnih kiselina esterificiranih organskim kiselinama (Gliceril dibehenat), krmno brašno s visokim udjelom bjelančevina od Lupine, Palmino ulje, Proizvodi i nusproizvodi dobiveni tijekom prerade svježeg voća i povrća (Dinje), Suncokretovo ulje,  bjelančevine Sirutke u prahu.

Dodaci po kg: Stabilizatori: Mikrokristalična celuloza (E460) 492.200 mg.
Osjetilni dodaci: Camellia sinensis L.O. Kuntze: ekstrakt čaja CoE 451 25.000 mg.
Tvari za sprečavanje zgrudnjavanja: Guar guma E412 30.000 mg, Koloidna silika (E551b) 10.000 mg.
Vitamini: Vitamin E 3a700 8 IJ.

Analitički sastav: Sirove bjelančevine 10,0%, Sirova vlaknina 50,0%, Sirove masti 3,0%, Sirovi pepeo 8,0%, Pepeo netopljiv u HCl 1,0%, Udio vlage 5,0%.

Svaka tableta sadrži:
Glukozamin (Hitozamin) (iz životinjskog tkiva)....500 mg
pulpa Brusnice...................................................................80 mg

Značajke proizvoda
Tip hrane Tablete
Vrsta pakiranja hrane Bočica
Svojstvo prehrane Zaštita mokraćnog sustava
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.