Candioli dentalpet® oralni sprej za pse i mačke, 125 ml

Šifra: CPS106
EAN: 8025767401060
Opis proizvoda

Klorheksidni oralni sprej za pse i mačke.

Sprječava nastanak zubnog plaka, štiti desni, jača zubnu caklinu, osvježava dah. Sprej za ispiranje usta za pse i mačke koji zbog svoje bezalkoholne formule i aktivnih sastojaka ima pozitivan učinak na zube i usnu šupljinu.

  • Klorheksidin je antibakterijsko sredstvo koje pri kontaktu sprječava rast bakterija i sprječava nastanak zubnog plaka.
  • Ekstrakti Ginkgo biloba i Crnog sljeza poboljšavaju prirodnu obranu i imaju umirujuće djelovanje na desni.
  • Trioxyethylrutin je bioflavonoid koji pomaže u jačanju mikrocirkulacije desni.
  • Natrijev fluorid jača zubnu caklinu opskrbljujući ju fluorinom.


Nadalje, sprej je učinkovit za kontrolu neugodnog zadaha.

Način uporabe: Svakodnevno našpricajte zube i desni. Ispiranje nije potrebno, jer proizvod ne sadrži sastojke koji bi mogli uzrokovati gastritis čak ako se i proguta i ne dovodi do promjene boje dlake. Preporuča se ciklus ne duži od 21 dana. Ciklus se može ponoviti više puta, u skladu sa savjetima veterinara.

DRŽATI PODALJE OD DJECE.

Neto količina: 125 ml.
Proizvedeno u Italiji. 

Sastojci

SASTAV: Aqua - Glycerin - PEG-40 Hydrogenated castor oil - Phenoxyethanol - Imidazolidinyl urea - Menta piperita - Sodium fluoride - Malva sylvestris - Ginkgo biloba - Chlorhexidine digluconate 0,12% - Trioxyethylrutin

Značajke proizvoda
Vrsta higijenskog proizvoda Sprej za ispiranje usne šupljine
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.