Candioli Dentalpet Sprej za pse i mačke 125 ml

Šifra: CPS106
Opis proizvoda

CANDIOLI DENTALPET® SPRAY Klorheksidni oralni sprej za pse i mačke Sprječava nastanak zubnog plaka, štiti desni, jača zubnu caklinu, osvježava dah Sprej za ispiranje usta za pse i mačke koji, zbog svoje bezalkoholne formule i aktivnih sastojaka, ima pozitivan učinak na zube i usnu šupljinu. Klorheksidin je antibakterijsko sredstvo koje pri kontaktu sprječava rast bakterija i sprječava nastanak zubnog plaka. Ekstrakti sljeza i ginkga poboljšavaju prirodnu obranu i imaju umirujuće djelovanje na desni. Trioxyethylrutin je bioflavonoid koji pomaže u jačanju mikrocirkulacije desni. Natrijev fluorid jača zubnu caklinu opskrbljujući ju fluorinom. Nadalje, sprej je učinkovit za kontrolu neugodnog zadaha. SASTAV: Aqua - glicerin - PEG-40 hidrogenirano ricinusovo ulje - fenoksietanol - imidazolidinil urea - paprena metvica - natrijev fluorid - Crni sljez - ginkgo biloba - klorheksidin diglukonat 0,12% - trioksietilrutin. Upute za korištenje: Svakodnevno našpricajte zube i desni. Ispiranje nije potrebno, jer proizvod ne sadrži sastojke koji bi mogli uzrokovati gastritis čak ako se i proguta i ne dovodi do promjene boje dlake. Preporuča se ciklus ne duži od 21 dana. Ciklus se može ponoviti više puta, u skladu sa savjetima veterinara. SAMO ZA VETERINARSKU UPOTREBU. ČUVATI IZVAN DOHVATA DJECE. Serijski broj i najbolje upotrijebiti do: otisnuto na pakiranju. Proizvođač: Candioli Farmaceutici S.p.A., Via A. Manzoni, 2 - 10092 Beinasco (T0), Italija - www.candioli.it - info@candioli.it. Uvoznik: DDL ZAGREB d.o.o. Abramovićeva 11, 10 000 Zagreb, Hrvatska, tel: 01/3017-011, www.ddlzagreb.hr

Značajke proizvoda
Vrsta higijenskog proizvoda Sprej za ispiranje usne šupljine
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.