C DUOMEGA PAS 1000 mg 30 kaps.

Šifra: CPA240
Opis proizvoda
CANDIOLI DUOMEGA dogs 1000 mg Pomaže u usporavanju progresije bolesti bubrega i održavanju pravilne kardiovaskularne funkcije Dodatak prehrani za srednje i velike pasmine pasa u obliku mekih kapsula SASTAV: riblje ulje s minimalnim sadržajem 90% esencijalnih omega-3 masnih kiselina (80% EPA i DHA) - ulje krila: želatina. Aditivi po kg: vitamin E / all.rac-alfa-tokoferol acetat 2,500 mg. Analitički sastav: udio vlage <0,5% - sirova ulja i masti 99,5% - sirove bjelančevine 0.0% - Sirovi pepeo <0,5% - sirova vlakna 0,0%. Indikacije: Omega -3 masne kiseline EPA i DHA iz ribljeg ulja u visokim koncentracijama pokazuju učinkovitost u usporavanju progresije kroničnih bolesti bubrega zahvaljujući svojim antioksidativnim / protuupalnim svojstvima, kao i u održavanju pravilne kardiovaskularne funkcije, zahvaljujući svojim protuupalnim, antitrombotičnim, antihipertenzivnim i antiaritmičnim svojstvima. DUOMEGA sadrži EPA i DHA iz ribljeg ulja u visokoj količini u kombinaciji s uljem krila, što se pokazalo kao savršena pomoć u održavanju pravilnih kardiovaskularnih funkcija i funkcija bubrega, samostalno ili u kombinaciji s posebnom prehranom u skladu s veterinarskim uputama. Upute za korištenje: Koristite DUOMEGA najmanje 30 dana u sljedećim dnevnim dozama: Tjelesna težina Mekane kapsule Tjelesna težina Mekane kapsule do 14 kg 1 dnevno 28-40 kg 3 dnevno 14-28 kg 2 dnevno više od 40 kg 4 dnevno Ukupna dnevna doza može se podijeliti u dvije primjene. Otvorite kapsulu i pomiješajte ulje s hranom. Cijela kapsula se može dati izravno životinji. Korištenje DUOMEGA kapsula može se produžiti; posavjetujte se sa svojim veterinarom. Svaka kapsula sadrži koncentrirani izvor EPA i DHA koji pruža pribl. 800 mg EPA / DHA. SAMO ZA VETERINARSKU UPOTREBU. ČUVATI IZVAN DOHVATA DJECE I KUĆNIH LJUBIMACA. ČUVATI NA SUHOM MJESTU ZAŠTIĆENOM OD IZRAVNOG SUNČEVOG SVJETLA. OVO JE DODATAK PREHRANI, A NE LIJEK.NIJE ZA LJUDSKU UPOTREBU. Serijski broj i najbolje upotrijebiti do: otisnuto na pakiranju. Pakiranje i neto masa: 45 g (30 mekanih kapsula) Proizvođač: Candioli Farmaceutici S.p.A., Via A. Manzoni, 2 - 10092 Beinasco (T0), Italija - www.candioli.it - info@candioli.it. Uvoznik: DDL ZAGREB d.o.o. Abramovićeva 11, 10 000 Zagreb, Hrvatska, tel: 01/3017-011, www.ddlzagreb.hr
Značajke proizvoda
Tip hrane Kapsule
Vrsta pakiranja hrane Bočica
Svojstvo prehrane Zatajenje bubrega, Bolesti srca
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.