Candioli Herpless Prah 30 g

Šifra: CPA195
EAN: 8025767001956
Opis proizvoda

Indikacije: Herpless u prahu navodi se kao dodatan lijek u uobičajenom liječenju mačjeg herpesvirusa (FHV-1) kod mačaka svih dobi. Preporučuje se njegovo korištenje što je prije moguće, u kombinaciji sa specifičnim liječenjem, u mačića pogođenih FHV-1 infekcijom s kliničkom manifestacijom. Također, ima pozitivan utjecaj na smanjenje ozbiljnosti i učestalosti recidivirajućih ili relapsirajućih oblika, bilo samostalno ili u kombinaciji sa specifičnim liječenjem.

Upute za pravilnu upotrebu: Herpless u prahu je dodatak prehrani za mačke koji sadrži aminokiselinu L-lizin. Pomiješajte Herpless u prahu s vlažnom hranom u sljedećim dnevnim količinama:

  • Mačići (do 6 mjeseci starosti): 1 mjerna žličica (odgovara 250 mg L-lizina) dvaput dnevno.
  • Odrasle mačke: 2 mjerne žličice (odgovara 500 mg L-lizina) dvaput dnevno.


Ako hranite samo suhom hranom, malo navlažite granule kako bi se osiguralo dobro prianjanje praha i potpuni unos.

Neto količina: 30 g.
Proizvedeno u Italiji. 

Sastojci

Sastav: Maltodekstrin, Natrijev bikarbonat.

Dodaci po kg: Aminokiseline: L-lizin monohidroklorid, tehnički čist 3.2.3 500.000 mg.
Tvari za sprečavanje zgrudnjavanja: Koloidna silika (E551b) 10.000 mg.

Analitički sastav: Sirove bjelančevine 41,0%, Sirova vlaknina 0,5%, Sirove masti 1,0%, Sirovi pepeo 1,0%, Udio vlage 2,7%.

Značajke proizvoda
Tip hrane Prah
Vrsta pakiranja hrane Bočica
Svojstvo prehrane Pomoć kod FHV-1 infekcije
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.