Candioli Kelly četkica za pse Medium

Šifra: CPS2633
EAN: 8025767426339
Opis proizvoda

CANDIOLI KELLY BRUSH, ABRAZIVNA SPUŽVA ZA ORALNU HIGIJENU PASA
Spužva koja pomaže uklanjanju plaka i kamenca sa zubi- Jednostavna za korištenje.
Upute za korištenje: Prije upotrebe obucite zaštitne rukavice (nisu uključene u pakiranju) 
Prema uputama na pakiranju nakon postavljanja spužvica na rukavicu, nanesite dovoljnu količinu CANDIOLI DentalPet paste za zube, počnite masažu, čišćenje zubi i desnih. 
Kelly Brush spužvice na zadnjoj strani imaju ljepilo kojim spužvicu pričvršćujete na rukavicu. Spužvicu postavite prvo od vrha prsta prema bazi, na gumenu rukavicu. 
Nježno započnite vanjski i unutarnji dio zuba rotacionim pokretima, uvijek započnite od kutnjaka prema očnjacima. Nakon čišćenja nagradite psa poslasticom. 
Rukavice i spužvicu nakon čišćenja ne koristiti na drugim psima. Ako nakon čišćenja na spužvici pronađete tragove krvi, potražite savjet veterinara.  
ČUVATI IZVAN DOHVATA DJECE I KUĆNIH LJUBIMACA. ČUVATI NA SUHOM MJESTU ZAŠTIĆENOM OD DIREKTNOG SUNČEVOG SVJETLA. Serijski broj, veličina, količina i najbolje upotrijebiti do: otisnuto na pakiranju.
Proizvođač: Acel Pharma Srl, Via A. Manzoni, 2 - 10092 Beinasco (T0), Italija.
Zemlja porijekla: Italija. Distributer za RH: DDL ZAGREB d.o.o. Abramovićeva 11, 10 000 Zagreb, Hrvatska, tel: 01/3017-011, www.ddlzagreb.hr.

Značajke proizvoda
Vrsta higijenskog proizvoda Četkica za zube
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.