Candioli Optivet, otopina za čišćenje područja oko očiju, 50 mL

Šifra: CPS123
EAN: 8025767001239
Opis proizvoda

Otopina za čišćenje područja oko očiju za pse, mačke i ostale male životinje (glodavci, životinje iz porodice kuna (Mustelidae)).

  • Uklanja nečistoću i sluz, s efektom izbjeljivanja
  • Pogodno za redovitu upotrebu


Indikacije: Izotonična otopina koja čisti oči i higijenski uklanja nečistoću i sluz. Uklanja mrlje koje nastaju zbog suzenja očiju (efekt izbjeljivanja). U slučaju kontakta s očima nema kontraindikacija. Posebno je učinkovit tijekom farmakološkog liječenja i kod uklanjanja dlake nakon šišanja i češljanja.

Način primjene: Očistite kapke i konturu očiju koristeći namočenu vatu ili gazu. 

Ne koristite ako čep nije netaknut. 
Za pravilnu upotrebu slijedite upute vašeg veterinara.
Čuvati izvan dohvata djece. 

Proizvedeno u Italiji.
 

Sastojci

Aqua, Disodium Phosphate, Sodium Chloride, Sodium Phosphate, Disodium EDTA, Benzalkonium Chloride.

Značajke proizvoda
Vrsta higijenskog proizvoda Preparat za uklanjanje mrlja oko očiju
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.