Vetark Pro-C Probiotic za kuniće i ostale male sisavce, za potporu probavi, 100 g

Šifra: CVTM3950
EAN: 5029411936109
Opis proizvoda

PRO-C Probiotic
Dopunska hrana za kuniće i ostale male sisavce. Ukusan prah.

PRO-C Probiotic posebno je vrijedan za životinje pod stresom, kod veterinarskog liječenja ili promjene okoline. Funkcija probiotika je pomoći prirodnoj uspostavi crijevne flore, dok prebiotik opskrbljuje topljivim vlaknima. Također je posebno koristan u potpori općeg zdravstvenog stanja starijih životinja. Ovo je probiotička i prebiotička mješavina prikladna za rutinsku upotrebu kod svih malih životinja, uključujući kuniće, zamorce, činčile i degue.

  • KORISNE BAKTERIJE S VITAMINOM C I DEKSTROZOM ZA POTPORU PROBAVI


Upute za pravilnu uporabu:
Za opću uporabu dodajte 1 mjericu na 200 mL vode za piće. PRO-C Probiotic također se može posipati po hrani u omjeru: 1 mjerica na 300 g hrane. 
Nemojte udisati prašinu i operite ruke nakon uporabe. Provjerite da li ste pravilno vratili poklopac kako biste spriječili kontaminaciju.
PRO-C Probiotic je potpuna probiotička mješavina (topljiva vlakna) formulirana za veterinarsku uporabu, obogaćena vitaminom C i elektrolitima. Njegova visoka palatabilnost znači da se može dodati u vodu za piće ili posipati po hrani.

Neto količina: 100 g.
Probiotička mješavina 2.500 mg/kg

Samo za primjenu kod životinja.
Najbolje upotrijebiti do kraja / serijski broj: otisnuto na ambalaži.

Sastojci

Sastav: Dekstroza 88,9%, Kalijev klorid, Natrijev sulfat, Natrijev klorid, Frukto-oligosaharidi.

Dodaci po kg: Vitamini: Vitamin C (3a300) 5000 mg.
Stabilizatori crijevne flore: Saccharomyces cerevisiae CNCM I-4407 (4b1702) CFU 4,3x 1010

Analitički sastav: Sirove bjelančevine 0,18%, Sirova vlaknina 0,009%, Sirove masti 0,17%, Sirovi pepeo 9,8%, Vlaga 1,01%.

Značajke proizvoda
Namjena Dodatak vitamina, Smanjenje stresa, Zdravlje probave
Tip hrane Prah
Vrste životinja Činčile, Zamorci, Kunići, Degui
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.