Candioli Renal N 70 g

Šifra: CPA1872
Opis proizvoda

Dodatak prehrani s posebnom namjenom za pse i mačke  u obliku praha. Sadrži lactobacillus acidophilus, frukto-oligosaharide, polifenole iz maslinovog ulja. Ovo je dodatak prehrani, a ne lijek stoga se ne koristi za lječenje.

Upute za pravilno korištenje: za odrasle pse i mačke. Renal N pruža frukto-oligosaharida, polifenola iz maslinovog ulja, lactobacillus acidophilus i vitamina u svrhu dobrobiti antiksidansa i normalnog rada probave.
Pomješajte Renal N sa hranom u omjeru 0,2 g praha/1 kg životinje dnevno prema sljedećim dnevnim količinama:
1 mala dozna žličica za 2,5 kg životinje
1 velika dozna žličica za 10 kg životinje.
Dnevnu količinu možete raspodijeliti na 2 do 3 puta, ovisno o broju obroka u 30 dnevom ciklusu. Preporuka je mješanje s mokrom hranom. Ako hranite samo suhom hranom, malo navlažite granule kako bi se osiguralo dobro prianjanje praha i potpuni unos.
Svježa voda uvijek mora biti dostupna.

Rok trajanja je period u kojem, u pravilnim uvjetima čuvanja, proizvod zadržava svoje karakteristike. Bočicu nakon korištenja držite zatvorenom.
Čuvati na suhom mjestu zaštićenom od sunčevog svjetla i izvora topline prije i nakon otvaranja. Nije za ljudsku upotrebu. Namjenjeno za hranjenje životinja.

Proizvođač: Acel Pharma Srl, Via A. Manzoni, 2 - 10092 Beinasco (T0), Italija. Zemlja podrijetla: Italija.

Sastojci

Sastojci: maltodekstrin, frukto-oligosaharidi 30%, fermentirani frukto - oligosaharidi (*ImmunoFOS), natrijev pirofosfat, kvasci (pivski kvasac), krmno brašno od lupin. Proizvodi nastali obradom biljaka (dinja), biljna ulja i masti (suncokretovo ulje).

Aditivi (po kg): Vitamini: Vitamn E (3a700) 25 000 IJ - piridoksin hidroklorid (3a831) 10 000 mg - folna kiselina (3a316) 4000 mg - cijanokobalamin 100 mg.
Stabilizator crijevne flore: lactobacillus acidophilus CECT 4529 (4b1715) CFU 6,3X10(11).
Tvari za sprječavanje zgrudnjavanja: Koloidna Silika E551b 25 000 mg.
Osjetilni dodaci: Olea europae L, ekstrakt masline 20 000 mg.

Analitički sastav: Sirove bjelančevine 1,0% - Sirova vlaknina 0,5% - Sirove masti 3,5% - Sirovi pepeo 4,0% - Vlaga 4,0%.

Značajke proizvoda
Tip hrane Prah
Vrsta pakiranja hrane Bočica
Svojstvo prehrane Normalizacija metabolizma
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.