Candioli Renal N za pse i mačke 15 ml

Šifra: CPA1875
Opis proizvoda

Dodatak prehrani za pse i  mačke u obliku paste bogat frukto-oligosaharidima i antioksidansima.

Upute za pravilno korištenje: za odrasle pse i mačke. Davati izravno u usta ili mješati Renal N sa hranom - 1 ml paste na 5 kg tjelesne težine dnevno. Pastu davati u ciklusima od 30 dana.
Svježa voda uvijek treba biti dostupna.

Rok trajanja je period u kojem, u pravilnim uvjetima čuvanja, proizvod zadržava svoje karakteristike. Aplikator nakon korištenja držite zatvorenim. Čuvati na suhom mjestu zaštićenom od sunčevog svjetla i izvora topline prije i nakon otvaranja. Nije za ljudsku upotrebu. Najbolje upotrijebiti do, serijski broj / LOT: otisnuto je na pakiranju.

Proizvođač: Acel Pharma Srl, Via A. Manzoni, 2 - 10092 Beinasco (T0), Italija. Zemlja podrijetla: Italija.

Sastojci

Sastojci: biljna ulja i masti (sojino i suncokretovo ulje), frukto-oligosaharidi 25%, svinjska jetra, slad (ekstrakt), glicerol monostearat, fermentirani frukto-oligosaharidi. Proizvodi nastali obradom biljaka (dinja), maltodekstrin.

Aditivi (po kg): Vitamini: Vitamin E (3a700) 25 000 IJ, piridoksin hidroklorid (3a831) 10 000 mg, folna kiselina (3a316) 4000 mg, cijanokobalamin 100 mg.
Stabilizator crijevne flore: lactobacillus acidophilus CECT 4529 (4b1715) CFU 6,3X1011.
Osjetilni dodaci: Olea europae L, ekstrakt masline 20 000 mg.

Analitički sastav: Sirove bjelančevine 9,0%, Sirova vlaknina 0,5%, Sirove masti 40,0%, Sirovi pepeo 1,0%, Vlaga 1,5%.

Značajke proizvoda
Tip hrane Pasta
Vrsta pakiranja hrane Bočica
Svojstvo prehrane Regulacija probave, Normalizacija metabolizma
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.