Candioli Renal P 240 g

Šifra: CPA1869
EAN: 8025767018695
  • Raspoloživo do isteka zalihe
Opis proizvoda
  • Dodatak prehrani s posebnom namjenom za pse i mačke u obliku praha.
  • Sadrži kalcijeve soli, kitozan i natrijev bikarbonat.


Indikacije: Renal P osigurava minerale (kalcijeve soli i natrij bikarbonat) i polisaharide (kitozan), pomaže uspostavljanju ravnoteže metabolizma i funkcionalnost mokraćnog sustava.

Upute za korištenje: za odrasle pse i mačke. Pomiješajte Renal P s hranom, 0,2 g praha po kg životinje dnevno prema sljedećim doziranjima:

  • 1 mala mjerica za svakih 2.5 kg
  • 1 velika mjerica za svakih 10 kg.
  • Dnevne količine možemo podijeliti na 2 do 3 obroka prema broju pojedenih obroka.


Renal P koristite u ciklusu od 30 dana prateći upute veterinara. Proizvod se najbolje spaja s vlažnom hranom. Ako hranite samo suhom hranom, malo navlažite granule kako bi se osiguralo dobro prianjanje praha i potpuni unos. Prije upotrebe ili produljenja razdoblja korištenja posavjetujte se s veterinarom. Svježa voda uvijek treba biti dostupna. Ovo je dodatak prehrani, a ne lijek stoga se ne koristi za liječenje.

Zemlja podrijetla: Italija.

Sastojci

Sastojci: maltodekstrin, kalcijev karbonat 26%, kalcijev laktat glukonat 16%, hitozan 8%, natrijev bikarbonat 5%, kvasci (pivski kvasac), natrijev pirofosfat, krmno brašno od lupine, biljna ulja i masti (suncokretovo ulje).

Aditivi (po kg): tvari za sprječavanje zgrudnjavanja: Koloidna Silika E551b 5000 mg; Vitamini: Vitamin E (3a700) 8 IJ.

Analitički sastav: Sirove bjelančevine 4,0% - Sirova vlaknina 0,5% - Sirove masti 0,5% - Sirovi pepeo 36,0% - pepeo u HCl 0,5% - Vlaga 5,0%.

Značajke proizvoda
Tip hrane Prah
Vrsta pakiranja hrane Bočica
Svojstvo prehrane Normalizacija metabolizma, Zaštita mokraćnog sustava
Česta pitanja

Kome je namijenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namijenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namijenjen fizičkim osobama.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako se prijaviti?

Web shop je namijenjen samo tvrtkama i prijava je moguća tek nakon što predstavnik tvrtke zatraži korisnički račun.  Nakon provjere, bit će vam dodijeljena jedinstvena lozinka koja je neophodna prilikom prijave. Kod prijave unesite vašu e-mail adresu i lozinku i naručivanje može početi.

Kako koristiti web shop?

Korištenje započinje prijavom. Nakon prijave možete pregledavati vaše osnovne uvjete i naručivati proizvode koji su vam dostupni ovisno o prodajnom kanalu.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korištenjem web shopa. Izrada narudžbe je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, unijeli željenu količinu i stavili proizvod u košaricu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled košarice
  • Dovrši kupnju

Ako pritisnete ˝Dovrši kupnju˝ dolazite do zadnjeg koraka narudžbe u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode te pritisnuti ˝Kreiraj narudžbu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbi vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled košarice˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom kutu zaslona, imate opciju promjene sadržaja narudžbe. Kada ste odlučili da želite napraviti narudžbu, pritisnite ˝Dovrši kupnju˝. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbe.

Naravno, uvijek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbe.